Вјерујемо у СНСД, вјерујемо у Дервенту

12.09.2016 Вијести из кампање

На скупу су говорили: шеф изборног штаба Игор Жунић, носилац одборничке листе Радован Пазуновић, кандидат за начелника Милорад Симић, делегат у Парламенту БиХ, Средоја Новић, премијерка Жељка Цвијановић, предсједник СНСД и Републике Српске Милорад Додик.

Милорад Симић
Дервента, мој понос

Дервента је под нашим вођством постала најуспјешнија општина у БиХ, а ја проглашен за начелника деценије. Дервента је добила награду као најбоља локална заједница за инвестирање. Радили смо ваљано, искрено и поштено. Нас људи лако препознају. Дервента је данас оно што јесте. Када смо 2004. дошли на власт, Дервента је била тамни вилајет. Дервента је данас мој понос.
Ми смо данас нај општина са најмањом стопом незапослености и најмањом стопом задужења. Ми имамо најмању администрацију.
Ми се не бојимо изазова. На овим изборима вратићемо сјај начелника СНСД-а. Борићемо се за статус града.
У нашој општини је 14 аустријских и девет талијанских фирми. Дервента добија нови изглед. Вјеруемо у нашу странку и нашу Дервенту.

Милорад Додик
Хоћемо да Република Српска буде радост свих вас

Дервента је данас постала сређено и уређено мјесто. Начелник Симић остварује оно што данас жели да буде Дервента. Није могло више уз ове услове. Овај град има будућност. Под вођством СНСД-а постали сте бољи. Ми желимо добро за све. Хоћемо да Република Српска буде радост свих вас.
На сцени је ревизија Дејтона. Циљ је да Бошњаци доминирају у унитарној БиХ. Доносили смо многе тешке одлуке и водили велике битке. Одбранити Српску није било једноставно. Пресудна је била одбрана полиције Републике Српске.
Савез за промјене је урадио промјене али на горе. Захваљујући њима, Уставни суд је укинуо Дан држсвности Републике Српске. Босић више зна шта неће него шта хоће. Више раде за Бакира Изетбегоцића и унитарну БиХ, него за Републику Српску. Ово су сложена времена. Ви бирате између наше и њихове политике.
Ми смо пказали да знамо и можемо. Ја морам да идем даље. Ја морам да јачам и градим јаку Републику Српску. Морам да градим аутопут ка Србији. Позивам вас да 25. септембра изађете на Референдум, а другог октобра на изборе и одредите нашу будућност.

Дервента не смије да стане
Радован Базуновић

Корачамо према побједи.
Ми знамо шта хоћемо и како то урадити. Корачамо према нашој сигурној побједи. Данас Дервента изгледа много другачије него 2004. године. Довели смо у Дервенту свјетске компаније. Ми водимо реалну политику. Ми радимо и вјерујемо само у рад. Ми вјерујемо у себе. Немојте имати заблуде. Ми знамо шта смо и знамо како ћемо. Ми смо знали како се праве приоритети. Дервента је наш понос.

Жељка Цвијановић
СНСД јенаправио просперитетну Дервенту

Ви најбоље знате шта вам је чинити. Ви знате да је СНСД тим који сигурно побјеђује. Дервента је мјесто у којем се нормално живи. СНСД је од Дервенте направио просперитетно мјесто.
Изађите на Референдум и гласајте за Симића и СНСД. Вјерујем да другог октобра враћамо општине које су залутале уз издајничку власт.

Средоје Новић
Увјерен у побједу

Сретан је народ који има велике вође. Република Српска има великог лидера Милорад Додика, а Дервента Милорада Симића. Увјерен сам у нашу побједу другог октобра.

Фото галерија

[widgetkit id=“45″]

Архива