Ово је одсудна битка Републике Српске

18.09.2016 Вијести из кампање

На скупу су говорили предсједник ОО СНСД Билећа Радован Вуковић, актуелни начелник и кандидат за начелника Миљан Алексић и Милорад Додик.

Милорад Додик
Република Српска одлучно брани себе

Увијек уживам у Билећи и радо у њу долазим, јер сам овдје служио војску у бившој Југославији. Немојте сумњати да волим Билећу. Вјерујем у оно што ради СНСД и Миљан Алексић.
Билећа је једно од важних мјеста Републике Српске. Увјерен сам да је прелаз Чемерно отворио Билећу. Приоритет Владе Републике Српске ће бити изградња пута Тјентиште-Фоча што ће додатно повезати овај крај.
СНСД је вратио своју снагу и дигао подршку код грађана Републике Српске од 2014 за 10% и она сада износи 37%. СДС је својом издајничком политиком изгубио подршку грађана и она је сада 16%.
Пред нама је одсудна битка за Републику Српску. Свједоци сте срамног понашања тзв. Савеза за промјене у Сарајеву и попуштања пред захтјевима Бакира Изетбеговића за укидањем Републике Српске.
Пред многим битним одлукама које сам доносио за ових 14 година колико сам на челу Републике Српске, увијек сам се водио не противником који је преда ном, већ светим циљевима Републике Српске коју браним.
Позивам вас да у недјељу изађете на Референдум и одбраните Дан државности Републике Српске. Овај дан брани народ, а ја сам његовом вољом на челу Републике Српске. Не смијемо дозволити да нас понижавају и да се рњализују жеље из Исламске декларације Алије Изетбеговића и данас Бакировог труда.
Док сам ја предсједник Републике Српске, српски народ нико неће понижавати.
Хоћемо да развијамо Републику Српску и нама треба снажна и моћна Република. Морамо бити окупљени и јединствени, јер то је наша снага. Билећа има шансу.
СНСД прави конекцију у Републици Српској са свим њеним дијеловима и зато је Херцеговина поново велико градилиште. Позивам вас да побиједие свој цинизам и гласате за велику странку која се зове СНСД и нашег кандидата Миљана Алексића. Изаберите своју будућност.

Миљан Алексић
Све обећано, испуњено

За протекле четири године колико смо на челу Билеће, све обећано смо испунили. Запослили смо 500 грађана и смањили незапосленост.
Дефицит у буџету од четири милиона КМ који смо наслиједили смо смањили и тренд тог смањења ћемо и даље наставити. Рјешавамо систем водоснадбијевања Билеће и интензивно радимо на повратку становништва из града у село и развијамо пољопривредну производњу.
Билећа је данас уређен и пуно развијенији град него прије четири године и зато вјерујемо у вашу подршку да тај прогрес напредак и развој наставимо и у наредном периоду.

Фото галерија:

[widgetkit id=“56″]

Архива