У Лакташима реализовани многи инфраструктурни и привредни пројекти

16.09.2016 Вијести из кампање

Додик је најавио и формирање пословне зоне у Друговићима на петљи новог ауто-пута.

„Дисперзија тога ће учинити Лакташе развијенијим и јачим“, поручио је Додик на трибини СНСД-а у Александровцу.

Он је рекао да се у овом насељу развија индустријска зона, те да ће за неколико дана бити отворена фабрика у којој ће посао добити 300 радника.

„То је била сарадња локалних и републичких власти, али и опредјељење инвеститора из Словеније да отвори фабрику овдје“, нагласио је Додик и изразио увјерење да СНСД има подршку грађана Лакаташа.

Предсједник Савјета СНСД-а за друштвено-економска питања Зоран Тегелтија рекао је да резултати ове странке гарантују да ће СНСД наставити и у наредном периоду да влада.

„Општина Лакташи наставиће развој и просперитет. Ова општина је узор и примјер већини других локалних заједница“, нагласио је Тегелтија.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Лакташи Ранко Карапетровић рекао је да ће грађанима увијек бити на услузи, те да је значајна комуникација са грађанима у рјешавању њихових проблема.

„Основна оријентација биће унапређење привредног амбијента, те стварање услова за привлачење домаћих и страних инвеститора. Најважније је да помогнемо и сачувамо домаће привреднике“, рекао је Карапетровић.

Носилац листе СНСД-а за Скупштину општине Лакташи Борис Спасојевић увјерен је у побједу ове странке на локалним изборима и у даљи развој Лакташа, јер сматра да СНСД има компетентне људе на листи за одборнике и квалитетног кандидата за начелника општине.

Архива