Сву енергију усмјерити у развој Шамца

07.09.2016 Вијести из кампање

„Формираћу тим стручних, нових, младих и образованих људи који имају снагу и храброст да се ухвате у коштац са мојим строгим захтјевима“, рекао је Којић.

Он је подсјетио грађане да је након катастрофалне поплаве инфраструктура обновљена, институције саниране што отвара могућност да своју енергију усмјери у развој привреде, пољопривреде и запошљавање, те да је његов највећи улог у кампањи образ и поштење.

„Даћу максималну подршку привредним субјектима који хоће да раде и запошљавају, увешћу велике таксе и накнаде за субјекте који не раде и не запошљавају како би их натјерао да своје капацитете продају или уступе неком ко зна, ко жели да ради и ко ће запошљавати наше грађане“, рекао је Којић.

Он је подсјетио да ће интензивирати односе са дијаспором који ће помоћи да својим пословним идејама, капиталом и познанствима утичу на развој општине.

„Што се тиче привилегија, ја сам кроз приватни бизнис себи приуштио све. Немам појма колика је плата начелника општине Шамац, нити ме интересује. Спреман сам радити без плате ако буде потребно само да развијемо општину и да свима буде боље“, рекао је Којић.

Он је подсјетио да ће га на предстојећим локалним изборима подржати СНСД, ДНС, СП, Независна странка „Др Михајло Товирац“ и, оно што га највише радује, многи грађани општине Шамац који му се свакодневно јављају, који цијене његове намјере, искреност и поштење, а нису политички опредијељени.

Архива