Сви успјеси Бањалуке везани за владавину СНСД-а

18.09.2016 Вијести из кампање

„Све што је урађено јесте рехабилитација села и платоа Мањаче који је био потпуно запостављен у ранијем периоду“, истакао је Додик на предизборној трибини СНСД-а у Стричићима на Мањачи.

Додик је рекао да је дошао на Мањачу да подржи кандидата СНСД-ДНС-СП Игора Радојичића за градоначелника Бањалуке и листу кандидата СНСД-а за одборнике у Скупштини града Бањалуке, коју предводи Срђан Амиџић.

Додик је рекао да су сви ти људи најбоља могућа понуда СНСД-а у континуитету, како би Бањалука могла даље да настави са својим развојем.

„Ово је најбољи одговор на изазове који су пред нама. Радојичић својим капацитетима сигурно може дати нову димензију и нови сјај Бањалуци“, навео је Додик, истичући да Бањалуци треба нових радних мјеста.

Радојичић је рекао да је на платоу Мањаче у протеклих 15 година урађено много, од комуналне инфраструктуре и других питања, те да је насеље у том периоду развијено више него што је то било у протеклих 50 година у бившој Југославији, а највећим дијелом захваљујући локалним и републичким властима СНСД-а.

Радојичић је рекао да су у програму СНСД-а у наредном периоду предвиђене крупне комуналне инвестиције које се односе на даљу изградњу система водоснабдијевања од Мањаче до Приједора и обезбјеђивање услова за рурални развој.

„То подразумијева да људи остану да живе на селу, да имају подстицаје, да могу пољопривредна домаћинства да се развијају, да град Бањалука даје подстицај и ствара услове за живот на Мањачи“, рекао је Радојичић.

Носилац листе СНСД-а Срђан Амиџић рекао је да све што је урађено у протеклом периоду за плато Мањаче представља нови корак у развоју овог подручја и града Бањалуке.

„Апсолутно смо свјесни шта све овдје треба да урадимо да Мањача буде прави туристички потенцијал“, истакао је он.

Скупу у Стричићима присуствовала је и потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић, посланици СНСД-а у Народној скупштини и други високи функционери те странке, као и бивши градоначелник Бањалуке Драгољуб Давидовић.

Архива