Бијељина мора побиједити

05.09.2016 Вијести из кампање

На скупу су говорили: посланици у Парламенту БиХ, Милица Марковић и Никола Шпирић, носилац одборничке листе и предсједник ГО СНСД Бијељина Недељко Ћорић, кандидат за градоначелника Бијељине Златко Максимовић и предсједник СНСД-а Милорад Додик.

Милорад Додик
Бијељина може боље

Ми не одустајемо од Бијељине. Анализирајући посљедње изборе закључио сам да огромна разлика која је била, није резултат воље грађана већ крађе и манипулације. Увјерен сам да смо на правом путу и на правој страни. Бијељина може боље.
Наша подршка будућем начелнику Златку Максимовићу је искрена и ми вјерујемо у његову побједу.
У наредном периоду планирамо Бијељину модерним комуникацијама повезати и са Бањалуком и Београдом. Планирамо почети изградњу аутопута. Овдје има перспективе.
Морамо би заједно како би могли да се вратимо на политичку сцену. СНСД се бави политиком, а не странчарењем.
Нас интересује и развој општине Бијељина. Одговорно тврдим да су нас свих ових година на изборима поткрадали, а не побиједили. Народни глас довољно говори о нама. Наш примарни циљ су грађани и институције.
Ми имамо визију и никада испред себе не гледамо силу која нас напада, већ свете циљеве које бранимо.
Република Српска је до сада увијек имала пуно изазова. Ови избори су сукоб два блока. СНСД расте по снази.
Сви имате одговорност за изборни резултат од којег ће зависити стање у Бијељини и Семберији. Имате могућност да бирате, то је једно од највећих цивилизацијских вриједности сваког човјека. Бијељина мора да проговори на прави начин.
Много смо уложили у овај град више од 370 милиона марака. Пажљиво погледајте шта су они урадили. Иза нас стоје огромни капитални објекти. Ми бранимо Републику Српску и то је часна дужност.
Ми смо израз воље народа и то је наша снага. Политика СДС-а је издајничка и она долази из Сарајева. Сјетите се када је Босић критиковао Бакира Изетбеговића, а свједоци сте да стално напада нас. Народ Републике Српске је наш. Покажите 25-ог септембра на Референдуму о Дану Републике Српске да смо једно и да нам Дан Републике Српске не могу узети. Република Српска остаје у љубави према себи јер је народ тако одлучио.
СНСД зависи од ваше воље. Ми бранимо Републику Срспку у којој ће се сви осјећати добро. И Бошњаци и Хрвати. Ја припадам српском народу и браним наш национални идентитет.
Обећавам вам да нећу дозволити да Бакир Изетбеговић сруши рођендан Републике Српске. Морамо се као људи окупити. Када се окупите имате енергију, а када имате енергију, тада имате и развој.
Све зависи од вас, побједа је у вашим рукама. Ја сам ваш, а ви мој избор. Окупите се и донесите побједу.

Златко Максимовић
Побједа је наша

Талас промјена се не може зауставити. Побједа је наша.
Оптужују ме да сам избор Бањалуке, ја сам избор Бијељине, а они су избор Сарајева. Истина је да имам подршку Бијељине, Семберије, Бањалуке, Београда, а ускоро ћу добити и подршку Русије.
Послије другог октобра настављамо да радимо. Семберски сељак мора бити на првом мјесту. Бијељина мора побиједити. Обећавам да ћу радити домаћински и поштено за бољу и успјешнију Бијељину и Семберију.

Недељко Ћорић
Знамо да ћемо побиједити

Знамо да ћемо побиједити, зато је гаранција СНСД и Коалиције „Бијељина побјеђује“. Морамо Бијељину повести напријед. Обећавамо боље дане. Нема нам стајања и чврсто и сигурно идемо напријед. Изградићемо снажну Бијељину и снажну Републику Српску.

[widgetkit id=“35″]

Архива