СНСД стратешки развија Републику Српску и Модричу

19.09.2016 Вијести из кампање

„Република Српска је са СНСД-ом све ове године стабилна и безбједна, а економска ситуација је задовољавајућа. Поносно можемо говорити о економско-социјалној ситуацији Републике Српске, јер смо остали стабилни и поред неповољне и тешке економске кризе која влада свијетом“, рекао је Додик на предизборном скупу СНСД-а.

Он је нагласио да су плате и пензије у Српској на нивоу региона, а плате здравствених и просвјетних радника више за 100 евра него у Србији.

„Позивам вас да изаберете структуру СНСД-а која може да Модричу повуче напријед. Модрича се од 2004. године до данас може поносити својом стабилношћу, а успјешна Република Српска је збир успјешних општина које води СНСД“, додао је Додик, који је навео да подржава кандидата СНСД-а Младена Крекића за начелника општине Модрича.

Он је поновио да су уз СДС криминал и издаја, а уз СНСД дјела и часна одбрана Републике Српске.

„Морамо упорно бранити оно што имамо. Република Српска хоће да буде видљива и да одлучује о својим ресурсима. Немамо проблема са Бошњацима, већ са политикама које долазе из Сарајева и из далека“, каже Додик.

Он је напоменуо да је увијек бранио позиције Републике Српске.

„Морамо створити услове за инвестирање, а овуда ће проћи ауто-пут који ће вас повезати са Београдом. Желимо да дођемо до свакога од вас и свакоме да помогнемо. СНСД и Младен Крекић су прави избор за заједнички успјех и увјерен сам у нашу велику побједу“, рекао је Додик.

Крекић је нагласио да је пред грађанима велики задатак и испит зрелости.

„Позивам вас да гласате за оне који ће вам донијети добро и бољи живот. Гласајте за бољег гледајући његова дјела“, рекао је Крекић.

У Модричи су представљени кандидати СНСД-а за одборнике у скупштини ове локалне заједнице.

Фото галерија:

[widgetkit id=“60″]

Архива