СНСД представља политику развоја, стабилности и просперитета

12.09.2016 Вијести из кампање

Додик је изразио увјерење да ће актуелни начелник општине Брод и кандидат СНСД-а за ову функцију Илија Јовичић на најбољи начин наставити да води ову општину и у наредне четири године.

„Општина Брод, која је била у великим проблемима у протеклом периоду, напокон је изашла из кризног периода и кренула путем развоја. Спријечили смо да Рафинерија не буде старо гвожђе. Рафинерија ради и радиће. Противкандидат Илије Јовичића био је на челу општине када смо продали Рафинерију и тада је општина од Руса добила 7,8 милиона КМ. Тај новац је нестао“, нагласио је Додик.

Он је рекао да се СНСД бави стратешким развојем Републике Српске. „Када смо дошли на власт 2006. године, Република Српска није имала ни метра ауто-пута, а данас имамо више од 70 километара“, истакао је Додик и позвао грађане да имају повјерење у СНСД.

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић рекла је да је СНСД мотор развоја Републике Српске.

„Сигурна сам да послије 2. октобра настављамо заједно да радимо, Влада Републике Српске и Илија Јовичић. СНСД је чврсто уз Брод. Оживјели смо Рафинерију. Никада нисмо стали. Брод мора да остане на правом колосијеку“, поручила је Цвијановићева.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Илија Јовичић рекао је да СНСД у Броду излази на локалне изборе са добрим намјерама, јасним плановима и прецизно дефинисаним начинима развоја општине.

Јовичић каже да ће врата општине и у наредном периоду бити отворена за све заинтересоване инвеститоре, као и за грађане који на било који начин могу да унаприједе стање у Броду.

На предизбодном митингу, који је организован у градском парку, представљени су и кандидати СНСД-а за одборнике.

Архива