СНСД и Игор најбољи избор за Бањалуку

17.09.2016 Вијести из кампање

На скупу су говорили: народни посланик и бивши градоначелник Бањалуке Драгољуб Давидовић, кандидати за одборнике Маринко Умићевић и Ненад Грбић, носилац одборничке листе Срђан Амиџић, кандидат за градоначелника Игор Радојичић и предсједник СНСД-а и Републике Српске Милорад Додик.

Игор Радојичић
Улазимо у нову фазу развоја

Мањача је и овај пут са побједничком странком, са СНСД-ом. Развој Мањаче је везан за СНСД и првенствено је наша и заслуга нашег предсједника Милорада Додика.
СНСД је народна партија, присутна је на сваком мјесту и дијелу Бањалуке и цијеле општине. Осим отварања нових радних мјеста, посебну пажњу посвећујемо и развоју пољопривреде, а Мањача са својом површином мора да заузима главно мјесто.
Наш циљ је 16 одборника. Ми улазимо у нову фазу развоја. Позивамо вас да 25. септембра изађете на Референдум и потврдите национално јединство свих грађана који желе да одбране Дан државности.
Другог октобра изађите и гласајући за СНСД одредите будућност и развој Бањалуке.

Милорад Додик
Вјерујем да смо се разумјели

Подржавам Игора Радојичића за градоначелника и сматрам га најбољом понудом за Бањалуку. Подршка за Игора је путоказ да идемо даље. Ваш избор је једноставан; имате оне који су обећавали и нас који смо изграђивали Републику Српску, Бањалуку и Мањачу.
Имате двије саобраћајнице које вас повезју са Бањалуком и са осталим дијелом Републике Српске и обје смо радили ми.
Овдје смо са образом и вјерујем да смо се ми и ви одавно разумјели.
Ујединили смо 1998. године тада подијељену Републију Српску и од Бањалуке направили главни град. Подсјећам вас да је Чавић потписао извјештај Комисије за Сребреницу која говори о наводној геносидности српског народа због чега со имали, а и имамо још бројне проблеме. Такав човјек не може да води главни град Републике Српске.
Ко заборави прошлост и своју историју, тај сигурно нема ни будућност. Бањалука је сигурна једино у рукама СНСД-а. У овај град је под нашим вођством уложено више од три милијарде КМ.
Период под вођством СНСД-а представља њен најинтензивнији развој.
Данас је Бањалука сигуран град. Неки хоће да се врате „Шеве“. Игор Радојичић је, сигуран сам, најбољи избор за Бањалуку. У Бањалуци треба да живе добри људи.
Имате у нашој близини примјере Градишке, Српца, Дубице, Прњавора гдје је прије четири године на власт дошао тзв. Савез за промјене и те општине су заустављене у развоју, доживјеле су стагнацију и пропадање.
Ви другог октобра имате двије опције, два јасна пута, а то су СНСД и на другој страни тзв. Савез за промјене.
Ми нудимо сигурну, стабилну и просперитетну Републику Српску, са главним градом Бањалуком, а они, на челу са Босићем, издајничку политику везану за Бакира Изетбеговића и Сарајево.

Срђан Амиџић
Знамо шта и како треба радити

СНСД тражи с пуним правом вашу подршку наше одборничке листе и нашег кандидат за градоначелника Игора Радојичића који хоће да буде најуспјешнији градоначленик Бањалуке.
Ми знамо шта треба и како треба радити у Бањалуци и на Мањачи. Наш план је да Мањача храни Бањалуку. Не сумњамо у вашу опцију подршке СНСД-а и њеног развоја.

Драгољуб Давидовић
СНСД развио Мањачу

СНСД је први који се послије многих власти сјетио Мањаче која је од свих до тада била заборављена. Дуг је списак наших успјеха, а издвојићу само 1200 километара асфалтних путева.
Формула успјеха Бањалуке је Влада Републике Српске и градска управа Бањалуке. Ми смо сигурно највише урадили за овај град и зато чврсто вјерујем у нашу изборну побједу другог октобра.

Фото галерија.

[widgetkit id=“52″]

Архива