СНСД и ДНС потписали Споразум о подршци кандидату СНСД за начелника

18.09.2016 Вијести из кампање

У обраћању након потписивања споразума, Нешић је истакао да је ријеч о наставку сарадње коју ове двије странке имају од републичког до општинског нивоа.
Обећавши да ће ДНС бити коректан партнер који ће тежити компромису, Нешић је изразио увјерење да су овим споразумом отворена врата за Ћосићеву побједу на локалним изборима 2. октобра.
Кошарац је подсјетио да коалиција СНСД-а и ДНС-а траје 18 година, те да су посљедње четири године на власти у овој општини.
„Желимо да путем појединачних и заједничких политика и у наредне четири године креирамо добро мјесто за живот у Источном Новом Сарајеву“, истакао је Кошарац.
Он је додао да нема разлога да СНСД и ДНС заједничким снагама не учине да Источно Ново Сарајево у годинама које долазе не буде најбоља локална заједница у овом дијелу Републике Српске.
Чланове ове двије странке Кошарац је позвао да раде на промоцији референдума о Дану Републике Српске, заказаном за 25. септембар.
Ћосић је изразио задовољство потписаним споразумом, оцијенивши да иза његове кандидатуре стоји снажан блок који води ка изборној побједи коалиције.
„Увјерен сам у квалитет људи ових странака и програм који нудимо за нашу заједницу“, закључио је Ћосић.

Архива