СНСД Градишка представио кандидата за начелника и план рада странке у наредне четири године

02.09.2016 Вијести из кампање

Аџић је рекао да ће СНСД водити фер и коректну кампању у којој желе да разговарају само са грађанима о њиховим потребама и проблемима.

„Желимо да разговарамо са омладином, створимо им услове да остају и обезбиједимо им довољно радних мјеста. То је први приоритет, да сачувамо нашу младост. Желимо и да водимо социјално одговорну политику и помогнемо пензионерима и грађанима који најлошије живе“, изјавио је Аџић.

Према његовим ријечима, основни задаци нове власти у Градишци су економски развој, нове инвестиције, нова радна мјеста и наставак изградње инфрастуктуре, која је заустављена 2012. године.

„Имамо довољно снажан тим, довољено младих и стручних људи, али и искусних. Уз младост, енергију и искуство направићемо искорак који је битан за општину“, закључио је Аџић, чију су кандидатуру подржали ДНС, Социјалистичка партија, ПУП, Српска напредна странка и Народна странка „Радом за бољитак“.

Носилац кандидатске листе СНСД-а у Градишци Миленко Павловић рекао је да је СНСД четири године био у опозицији у Градишци, да није било лако за странку, али да се у том периоду реорганизовала и кадровски освјежила младим и стручним људима.

„Уз нас искусне, листа коју предводим има реалне шансе да освоји добар дио одборничких мандата у локалном парламенту“, сматра Павловић.

Он је поручио бирачима да добро одлуче за кога ће да гласају, „да не забораве оно што се су доживљавали у протекле четири године, али исто тако да не забораве шта је и како било у периоду прије тога“.

Архива