СНСД даје пуну подршку Радојичићу за градоначелника Бањалуке

04.09.2016 Вијести из кампање

„СНСД је увјерен да даје најбољу понуду Бањалуци и њеним грађанима“, истакао је Додик на предизборној трибини СНСД-а у бањалучком парку „Младен Стојановић“.

Додик је истакао да Радојичићев досадашњи рад карактеришу преданост, озбиљност и истрајност.

Кандидат коалиције СНСД-ДНС-СП за градоначелника Бањалуке Игор Радојичић рекао је да им је циљ побједа на предстојећим локалним изборима и наставак развоја овог града.

„Вјерујем да са овом екипом људи, уз пуну подршку СНСД-а и наших коалиционих партнера, имамо прилику да уђемо у нову фазу развоја и да је пред нама лијепо уређен град, развијен и још угоднији за живот“, поручио је Радојичић.

Он је додао да СНСД данас у Бањалуци почиње серију јавних скупова на којима ће представити свој програм и кандидате.

Носилац одборничке листе СНСД-а за град Бањалуку Срђан Амиџић рекао је да је СНСД одлучио да са овог мјеста крене у побједу када је ријеч о локалним изборима за град Бањалуку.

„Вјерујем да ће СНСД остварити добар изборни резултат у Бањалуци и у то не сумњамо“, истакао је Амиџић.

Он је рекао да СНСД грађанима Бањалуке нуди нову фазу развоја града која је неопходна за даљи искорак у свим сферама и бољи живот грађана. „У суштини, рад и залагање су основа програма СНСД-а“, поручио је Амиџић.

Централној трибини СНСД-а присуствовали су и потредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић, други страначки функционери, као и многобројни грађани.

Фото галерија

[widgetkit id=“33″]

Архива