СНСД добио битку за снажну Бањалуку и Републику Српску

29.09.2016 Вијести из кампање

На скупу су говорили: носилац одборничке листе за Бањалуку Срђан Амиџић, предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић, секретар ДНС-а Драгутин Родић, генерални секретар СП-а Раденко Комљеновић, кандидат за градоначелника Бањалуке Игор Радојичић и предсједник Републике Српске Милорад Додик.

Милорад Додик
Најбоље године СНСД-а тек долазе

Сада, на крају ове изборне кампање и 3700 скупова колико смо одржали, желим вам рећи да смо добили битку за Републику Српску и Бањалуку. Ја сам лично учествовао на 76 трибина и у сусрету са више десетина хиљада грађана могу рећи да је побиједила Република Српска и наша љубав према њој.
Републику Српску вриједи вољети, а највећи у њој је српски народ. Питам се колико у нашим животима има жеља и надања. Ми се боримо за боље. Ми не одустајемо. Ми идемо даље. Не смијемо стати, јер ако станемо, стаје живот, стаје Република Српска.
Наше најбоље године долазе. Ми никада не смијемо одустати и престати борити се. Снага СНСД-а долази из љубави према Републици Српској и нашем народу.
Када знате шта браните, није се тешко борити. Ми бранимо Српски народ и Републику Српску. Постали смо снажни и јаки. Иза нас су остала велика дјела. Иза нас су бројне саобраћајнице, школе, аутопутеви , термоелектране. Под вођством СНСД-а, Републике Српска је стасала у озбиљно друштво. Одбранили смо достојанство Срба и Републике Српске. Имали смо визију развоја, нисмо одустали.
Ја сам убијеђен да смо ми већ побиједили. Ми смо спровели Референдум и то је побједа не само СНСД-а већ народа и Републике Српске. Ово је био народни Референдум. Референдум мора остати и памтити се као историјски догађај на којем је Република Српска изразила свој став и своју вољу. Поносан сам што припадам овом народу и Републици Српској. Наши животи, а и мој са вама, везан је за заједничке успјехе. Сигуран сам да ће Игор Радојичић као нови градоначелник дати нову димензију овом граду.
Ја мислим да смо ми побиједили.

Игор Радојичић
Борба за снажну Републику Српску и Бањалуку

Борба за снажну Бањалуку је борба за снажну Републику Српску. Ова изборна кампања је показала да су у Републици Српској на сцени двије политике; једна која је за Републику Српску, за одбрану њених фундаменталних вриједности, и друга која је против Републике Српске, везана за Сарајево и подаништво.
Ваш избор у недјељу ће одредити у ком правцу ће ићи Бањалука.
Бањалука је за све ове године под вођством СНСД-а постала уређен, развијен, сигуран и модеран град. Бањалука не смије стати!
Бањалука улази у нову фазу развоја. Хоћемо да стварамо амбијент који ће привући инвестиције и отворити нова радна мјеста.
Као велика и стратешки способна странка поправићемо све што нује функцонисало, јер као разумни људи, свјесни да развој не може ићи без функционалне локалне јавне управе.
Позивам вас да у недјељу подржите СНСД, градоначелника у најбољим годинама и да изаберете развој Бањалуке.

Ненад Стевандић
Битка за Бањалуку, битка за Републику Српску

У одбрани Републике Српске морамо бити заједно. Битка за Бањалуку је битка за Републику Српску. Прва линија за одбрану Републике Српске је у Сарајеву и она је одавно пукла. Важно је зато битка за Бањалуку у којој ми сигурно побјеђујемо.
Игор Радојичић је узоран, разуман, компетентан и честит човјек, и само Игор је разлог што се ја нисам кандидовао за градоначелника.
Подржимо Игора, обезбиједимо стабилан развој Бањалуке и сачувајмо Републику Српску.
Драгутин Родић ДНС
Коалиција СНСД, ДНС И СП траје више од 16 година и на власти и у опозицији. Та коалиција је толико година успјешно опстала само из разлога што су национални интереси ове три странке били изнад свих других групних и појединачних интереса.
Након ових локалних избора, Република Српска ће бити додатно ојачана, јер ће у већини градова побиједити одборничке листе и кандидати за начелнике и градоначленике ове три странке.

Раденко Комљеновић СП
Настављамо започето

Иза нас су резултати, а пред нама планови и пројекти за нови развој. Бањалука не смије стати и она са ове три странке, и Игором Радојичићем има сигурну визију развоја и сигурну будућност.

Срђан Амиџић
Ви и ми смо једно

Године развоја Бањалуке су везане за СНСД. Грађани Бањалуке и наша странка већ много година успјешно сарађују и вјерују једни другима. Ваше повјерење које нам указујете, вараћамо вам развојем Бањалуке и цијеле општине. СНСД је до сада много урадио. Стечено сачувао и има планове шта ће даље урадити.
Настављамо трећег октобра тамо гдје су досадашње власти СНСД-а стале.
Вјерујем да је одборничка листа СНСД-а најбоља понуда за Бањалуку, а Игор Радојичић најбољи кандидат за градоначелника.

Фото галерија:

[widgetkit id=“82″]

Архива