Томашу припада политичка будућност у Републици Српској

24.09.2016 Вијести из кампање

Додик је на синоћњем митингу СНСД-а у Штрпцима код Прњавора истакао да у потпуности подржава Томашеву кандидатуру јер сматра да је он најбољи избор за Прњавор, за грађане, за враћање добрих односа између Бањалуке, овог града, Владе Српске и републичких институција.

„Протекле четири године имали смо застој у Прњавору, а Томаш је човјек који је спреман да далеко вишу позицију директора Фонда здравственог осигурања Српске замијени начелничком функцијом у општини, што говори о његовој намјери да заврши оно што је овдје започео 2008. године“, нагласио је Додик.

Кандидат за начелника општине Прњавор Дарко Томаш изразио је увјерење да ће СНСД на октобарским изборима побиједити, не само у граду, већ и у Штрпцима, и да ће побједа бити убједљива.

„Увјерен сам да су људи схватили да није довољно не радити ништа пуне четири године, па посљедњих мјесец-два пред изборе нешто почети. Садашњи начелник општине и актуелна власт имали су довољно времена да покажу шта могу и шта знају“, каже Томаш.

Он сматра да грађани препознају да то није довољно, да препознају политику СНСД-а која може и жели више.

„Увјерен сам у побједу 2. октобра. Већ дан након ње спремни смо да почнемо да радимо много агресивније него у протекле четири године“, навео је Томаш.

Носилац одборничке листе за одборнике у Скупштини општине /СО/ Прњавор Жељко Симић каже да је досадашњи ток предизборне кампање показао велико интересовање грађана према политици СНСД-а.

„План наше кампање су за ове изборе направили сами становници Прњавора. Свакодневно имамо сусрете с њима, имамо позиве група грађана, становника наших мјесних заједница и села који желе да разговарају о актуелним проблемима са којима се сусрећу.То је за нас велика ствар јер значи да грађани вјерују политици СНСД-а“, додао је Симић.

На синоћњем митингу представљени су и други кандидати за одборнике у СО Прњавор.

Архива