Референдум је наше природно право

17.09.2016 Вијести из кампање

На скупу су говрили Милан Ковач кандидат за начелника и Милорад Додик, предсједник СНСД и Републике Српске.

Милорад Додик
Изађите на Референдум

Шипово има моју подршку. Ако је желите, дајте ми могућност да вам помогнем. Милан Ковач и одборничка листа СНСД-а су шанса развоја Шипова.
Увије ми је био циљ стабилна, јака и просперитетна Република Српска. Увијек сам испред себе код доношења важних одлука гледао виталне интересе Републике Српске, српског народа, а не наше противнике.
Уставни суд и Бакир Изетбеговић су донијели одлуку да Република Српска не може да изађе на Референдум о Дану своје државности. Референдум је наше природно и суверено право које нам нико не може одузети. Воља народа је изнад свих судова, па и овога у којем сједе три странца и два Бошњака.
Док смо ми били у Сарајеву, нико није смио да дира и угрожава Републику Српску. Од како су тамо, у заједничким органима ови из Савеза за промјене, ситуација се драстично промијенил аи дошао је захтјев за укидање Дана оснивања Републике Српске. Ми имамо природно право да бранимо Републику Српску.
Тзв Савез за промјене је катастрофа и са њим је Шипово доживјело суноврат.
Поносан сам на оно што смо урадили у Шипову. Шипово другог октобра има нову прилику и нову шансу. Та шанса је СНСД и Милан Ковач.
Позивам вас да 25. септембра изађете на Референдум о Дану државности, а другог октобра на изборе. Избори су наша снага. Своја права ћемо најбоље одбранити не оружјем, већ оловком.
Очекујем да ћемо у новембру мјесецу када путујем за Кину завршити повољно преговоре о изградњи аутопута за Купрес који би био ново отварање и нова шанса за Шипово. Наша намјера је јасна. Одбранити Републику Српску и економски је развити.
Ја вјерујем у вас и вјерујем у Републику Српску. Снага СНСД-а расте и гдје је СНСД, тамо су резултати. Самоувјерено могу да кажем да је СНСД побједник.

Милан Ковач

Нудим рјешење за Шипово

Ја не идем никуд одавде. Овдје у Шипову живим и радим. Ја не износим из Шипова, ја у њега доносим. Питам вас шта су ови из актуелне власти урадили за протекле четири године. Одговор је кратак. Ништа!
Моје опредјељење да поред своје фирме коју посједујем и мјеста посланика у НСРС се вратим на мјесто начелника општине јер мотивисан сам жељом да завршим пројекте започетом у периоду 2008-2012 године.
Шипово је Богом дано мјесто, општина пуна природних ресурса. У Шипову се произведе највише млијека у Републици Српској, више од два милиона литара, што је далеко више од саме Бањалуке.
Нудим рјешење за Шипово и зато сам одлучио да се кандидујем и побиједим. Морате ме подржати, ја вама требам, а требате и ви мени. Морамо зауставити пропадање и исељавање из Шипова и вратити га на пут развоја.

Фото галерија:

[widgetkit id=“54″]

Архива