Томаш позвао све политичке субјекте на фер и коректну кампању

02.09.2016 Вијести из кампање

„СНСД ће кампању заснивати управо на овим принципима. Очекујем то и од других политичких субјеката“, рекао је Томаш, који је присуствовао лијепљењу првог плаката ове странке на градском тргу у Прњавору, чиме је обиљежен почетак кампање за локалне изборе.

Носилац листе СНСД-а за Скупштину општине Жељко Симић каже да предстоји период представљања политичке платформе.

„Доћи ћемо до свих наших симпатизера, чланова, грађана општине Прњавор и презентовати идеје СНСД-а за љепши, бољи и напреднији Прњавор“, рекао је Симић.

Он каже да је СНСД опредијељен да води позитивну кампању и на коректан начин презентује ставове које ће грађани својим гласовима оцијенити 2. октобра.

Почетку кампање присуствовао је и шеф изборног штаба СНСД-а Златан Клокић, који је изразио увјерење да ће се у наредним данима око СНСД-а окупити још шира коалиција.

„Подршку нашем кандидату за начелника општине дају Социјалистичка партија, Демократски народни савез и Српска напредна странка. Наредних дана ћемо разговарати са још неким политичким субјектима и са представницима националних мањина“, рекао је Клокић.

Он је изразио очекивање да ће та подршка донијети побједу Дарку Томашу и да ће СНСД након избора са коалиционим партнерима створити стабилну скупштинску већину.

Архива