Са заједничким кандидатом у Угљевику до освајања локалне власти

03.09.2016 Вијести из кампање

„Вјерујемо да ће преовладати потреба да Угљевик добије локалну власт која може да обезбиједи далеко већу корист за грађане уз сарадњу са републичком влашћу“, рекао је Додик на централној трибини Општинског одбора СНСД-а Угљевик.

Он је истакао значај одговорног пословања угљевичке Термоелектране, као и на многе предстојеће инвестиције, прије свега изградњу друге фазе овог енергетског гиганта.

„Због тога нам је потребно да имамо људе који не сједе само у општини и искориштавају локалне ресурсе, већ који могу да дају нови импулс Угљевику“, нагласио је предсједник СНСД-а.

Према његовим ријечима, СНСД у Угљевику пружа снажну подршку заједничком кандидату за начелника, а очекује и одличне резултате за одборничку листу на локалним изборима.

„Угљевик је значајан за СНСД јер овдје дуго и у континуитету остварујемо добар резултат, прије свега на општим изборима“, поручио је Додик.

Заједнички кандидат коалиције СНСД, ДНС, СП и СРС за начелника Угљевика Дико Цвијетиновић захвалио је предсједнику СНСД-а за подршку и рекао да је убијеђен у добар изборни резултат, те обећао да ће од 3. октобра сви заједно радити за добробит свих грађана ове општине.

Носилац одборничке листе СНСД-а у Угљевику Милутин Тасовац рекао је да вјерује у промјену власти у Угљевику јер први пут наведена коалиција излази на изборе са заједничким кандидатом.

Он је додао да је СНСД најјача партија у овој коалицији са више од 3.000 чланова и са највише одборника.

Архива