Стевановић: СНСД у Зворнику сигурно побјеђује

02.09.2016 Вијести из кампање

Предизборни плакат залијепили су кандидат Коалиције СНСД, ДНС и СП за градоначелника Зворника Зоран Стевановић и носилац одборничке листе у Скупштини града Зворника Бојан Ивановић.

Стевановић је рекао да као кандидат СНСД-а и коалиционих партнера ДНС-а и СП сигурно побјеђује за градоначелника, а да ће одборничка листа кандидата СНСД-а за Градску скупштину имати највише гласова.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Зворник Лазар Продановић рекао је да очекују најмање 13 одборника, умјесто садашњих 11 у Скупштини града Зворника.

Продановић је нагласио да ће СНСД и даље бити најодговорнија политичка снага за економски, културни, здравствени, образовни и сваки други развој Зворника.

Ивановић је позвао грађане да на изборима подрже развојну политику СНСД-а гласајући за Стевановића и за одборничку листу СНСД-а у Градској скупштини.

Он је напоменуо да је доласком СНСД-а на власт Зворник препорођен у економском и инфраструктурном смислу, те да ће се са овом политичком опцијом настављати развијати несмањеном динамиком.

Архива