Сарадњом локалне и републичке власти до развоја Лопара

03.09.2016 Вијести из кампање

„Не смета мени, него грађанима, сукоб локалне и републичке власти“, рекао је Додик на предизборнм скупу СНСД-а у Лопарама и обећао подршку за политику успјеха коју нуди Цвијетиновић.

Он је истакао да СНСД у Лопарама очекује побједу на локалним изборима како би се у политичком смислу ова локална заједница интегрисала са носиоцима власти у Српској.

„СНСД је 10 година власт у Српској, нисмо запоставили Лопаре, али сигурно је могло бити урађено и више да смо имали саговорнике у локалној власти, умјесто оспоравања и сукобљавања са републичким властима“, каже Додик.

Кандидат СНСД-а за начелника Лопара Саво Цвијетиновић рекао је новинарима да је убијеђен у изборну побједу и да је охрабрен великим одзивом грађана на скуп СНСД-а који је одржан на платоу у центру града.

Као приоритет у програму рада начелника, Цвијетиновић је најавио санацију општинског буџета за који је рекао да је у дубиози и са негативним ревизорским извјештајем.

„Уз добар политички програм, помоћ Владе Републике Српске и уз привлачење инвестиција, можемо у Лопарама створити бољи амбијент и бољи живот за све грађане“, поручио је Цвијетиновић.

На предизборном скупу су представљени сви кандидати СНСД-а за одборнике у Лопарама.

Архива