Ми знамо шта хоћемо и шта бранимо

20.09.2016 Вијести из кампање

На скупу су говорили: посланик у НСРС Горан Јеринић, носилац одборничке листе Остоја Стевановић, кандидат за начелника општине Душан Панић и предсједник СНСД-а и Републике Српске Милорад Додик.

Душан Панић
Гласајте за СНСД и дајте шансу будућности

У Станарима се десио народ. Послије 30 година, уз подршку Милорада Додика, формирали смо Општину Станари. Тачно прије 18 мјесеци и два дана, првог фебруара 2015. десили су се избори и побиједио је СНСД.
Ми радимо за наше грађане и ми смо у коалицији са народом. Ријешили смо статусно питање општине, формирали општинску управу, направили Стратегију развоја Станара и Просторни план, ријешили све имовинско-правне послове, а данас отворили највећи привредни гигант у региону.
Оно што неки раде 18 година, ми смо урадили за 18 мјесеци. Станари су препознатљиви у Републици Српској и морају то у будућности остати.
Гласајте за СНСД и немојте издати себе. Ми смо један тим који ће завршити започето. Обећавам у наредне четири године водовод до свакога села. Запослићемо између 550 и 600 грађана. Ми смо спој младости, струке и науке.

Милорад Додик
Морате дати шансу будућности

Ви сте свједоци наших успјеха. Ово је данас историјски дан и за Републику Српску и за Станаре. Овај дан ће обиљежити ово мјесто. Ово је одлична претпоставка да идемо даље. Ово је дан истине и поноса.
У ТЕ Станари је уложена 1,1 милијарда КМ, и то је прва оваква термоелектрана на простору бивше Југославије у посљедњих 30 година. Уз аутопут ово представља велики успјех и сигуран пут ка будућности.
Немојте ме изневјерити. Озбиљно је направити аутопут и термоелектрану.
Морате дати шансу будућности, јер СДС је своје показао. Постали су поданици Бакира Изетбеговића. Сада је очигледна издајничка политика Босића и СДС-а.
Ја морам да идем даље и не смијем да станем. Станари и Република Српска иду незаустављиво у развој. Никада нисам дозволио да ико понижава Републику Српску. Небојте се никога. Ја знам шта радим.
Ови што раде, немају снаге и представљају обичне празне мјешине.
Ми нисмо и никада нећемо ни бити у свијету турских општина. Ми смо увијек, кроз историју, само бранили своју слободу. Слободу смо могли одбранити само ако смо имали државу. Морамо бити јединствени и окупљени.
Само успјешне државе имају успјешне политике и лидере. Снага Републике Српске је у вама. Снагу мени дајете ви и сигуран сам да ћете ту снагу потврдити изласком на Референдум 25. септембра и гласањем за СНСД и Душана Панића другог октобра.

Остоја Стевановић
Обећано-испуњено

Све што смо обећали, то смо и урадили. Обећали смо Општину Станари и формирали је. Наша предизборна обећања од прије 18 мјесеци смо испунили и више од обећаног. Тражимо од вас подршку да наставимо даље да развијамо Станаре, мјесто и Станаре општину.

Фото галерија

[widgetkit id=“63″]

Архива