Морамо заједно да побиједимо

28.09.2016 Вијести из кампање

На скупу су говорили: потпредсједник ОО СНСД Србац Зора Видовић, носилац одборничке листе др Мирко Стојић, кандидат за начелника Млађан Драгосављевић и предсједник Милорад Додик.

Милорад Додик
Наш циљ слобода-зато је важна Република Српска

Дошао сам да подржим одборничку листу и нашег кандидата за начелника Млађана Драгосављевића, јер вријеме је да покушамо поново. Знали смо прије како се води Србац и знаћемо и сада. Морамо заједно да побиједимо. Србац мора припадати Српчанима.
Србац је у ове протекле четири године доживио тешку казну и избором ове и овакве власти је заустављен у свом развоју. Вјерујем да грешку од прије четири године нећете поновити.
Честитам вам успјешно проведен Референдум. Дијелим са вама своју радост, због тога и питам вас које право није у складу са вољом народа. Све и једно право се изводи из воље народа. Народ је рекао своју вољу. Ми смо на Референдуму заједно побиједили. Добили смо ту битку, а ову другу ћу добити сам.
Међународна и домаћа харанга је покушавала на све начине да спријечи Референдум и говорила да је то Додиков Референдум. Савез за промјене и Бакир Изетбегоцић су се у том циљу удружили са странцима. Савез за промјене није изашао на овај Референдум, а када смо побиједили, онда говоре да су се залагали за њега.
Први пут ћу рећи шта ће у новом Закону о празницима стајати. 9. јануар је Дан настанка Републике Српске, тако ће писати. Наш циљ је слобода, а слободе нема ако нема државе и зато је важна Република Српска. Република Српска је држава, али многи то не могу да схвате.
Морамо имати свијест о слози. Морамо бити јединствени и компактни као свака сложна породица. Само тако можемо ићи напријед у развој. Морамо побиједити депресију и радовати се животу. Живот овдје никада није био лак.
Обећавам да ћу Српску увијек помоћи и вјерујем да са нама овдје долазе нови дани.

Млађан Драгосављевић
Имамо рјешења за све изазове

Ваше присуство најављује нашу убједљиву побједу. Србац је до 2012. године био узоран град и општина. Послије 2012. године, настало је хаотично стање. Цијена тога је превисока. Позивам вас да нам дате подршку и не поновите ранију грешку.
Имамо рјешења за све изазове. Обећавамо рад, ред и дисциплину. Локалну општинску управу ћемо учинити много ефикаснијом него што је сада. Консолидоваћемо буџет и уредити рад локалних јавних предузећа.
Успоставићемо чврсту сарадњу са Владом Републике Српске, јер без ње је развој успорен. Радићемо искрено и поштено у интересу грађана Српца. Створићемо стабилну политичку ситуацију за инвеститоре и инвестирање, што ће довести до отварања нових радних мјеста.
Гласајте за СНСД, гласајте за снажан Србац и свијетлу будућност.

Мирко Стојић
За бољи и снажан Србац

Ово су најважнији посљератни избори за нас Српчане. Наш основни стратешки елемент је истина. Ми гледамо реално истини у очи. Постојећи хаос ћемо претворити у рад, ред, дисциплину и одговорност за бољи и снажан Србац.

Фото галерија: 

[widgetkit id=“78″]

Архива