Котор Варош не смије да стане

07.09.2016 Вијести из кампање

На скупу су говорили: носилац однборничке листе Далибор Вучановић, кандидат за начелника Горан Кушљић, потпредсједник СНСД Никола Шпирић и предсједник СНСД и Републике Српске Милорад Додик.

Милорад Додик
Гласајте за своју будућност

Имамо образ да се појавимо пред вама јер смо у протеклом периоду колико водимо Котор Варош урадили много.
Котор Варош има најсвјетлију будућност.
Подржавам Горана као начелника и поручујем вам да само стабилна скупштинска већина. Ви сте динамична структура која је омогућила запошљавање и развој.
СНСД игра праве игре за будућност. Политика је снага борбе да сваки дан буде боље.
Смисао политике и сретног живота је да сами одлучујете о себи, својој породици и средини у којој живите. Срби су кроз историју чинили многе грешке и доносили слободу другим народима. Данас у БиХ заједно са Хрватима сарађујемо с циљем спречавања унитарне БиХ.
На сцени је Савез за преваре који је издајнички концепт. СДС, ПДП и НДП су поданици политике Бакира Изетбеговића.
Супротставите се укидању Дана државности Републике Српске. Окупимо се на Референдуму. Гласајте другог октобра за своју будућност. Котор Варош не смије да стане. Дајте шансу да идемо даље, јер је тешко стајати.
Хоћу да покажемо свима да живимо боље. Само богата средина рађа богате појединце.

Горан Кушљић
СНСД развио Котор Варош

Снага Котор Вароши сте ви, његови грађани који нам указујете своје повјерење. СНСД је развио Котор Варош и вашом вољом ми настављамо даље. Уредили смо Котор Варош јер смо радили и градили.
Очекујемо другог октобра нашу величанствену побједу.

Далибор Вучановић
Котор Варош, град успјеха

И послије другог октобра изаћи ћемо као побједници. Котор Варош је град успјеха и град будућности. Запосленост данас је на предратном нивоу. Котор Варош је пожељно мјесто за живот.
Наш партнер је Бањалука и Република Српска.

Фото галерија: 

[widgetkit id=“36″]

Архива