Морамо се окупити око једне политике

13.09.2016 Вијести из кампање

 

Милорад Додик
Референдум ће се десити

Влада Републике Српске није гледала локалну власт, већ је помогла Шековиће. Дошао сам да подржим Момира Ристића и наше одборничке листе. Вјерујем у нашу побједу. Нама треба јединство.
Десио нам се Савез за промјене који није Савез на боље, већ Савез на горе. То је Савез за издаје.
Позивам вас да 25. септембра изађете на Референдум и одговорно тврдим да ће се он десити.
Нама не требају топови и пушке већ оловка. Тек смо кренули са Референдумима. У Швицарској се по разноразним питањима годишње одржи око 330 референдума. Ми немамо намјеру да одустанемо. Ја нећу да издам вас. Нема развоја без јаког лидера. Морамо се окупити око једне политике. БиХ је морање.
Једног дана Босна ће отићи дођавола, само то треба да се деси мирним путем.

Петар Ђокић
Ми смо на путу развоја

Дошли смо да означимо побједу. Обећано ћемо реализовати. Шековићи морају боље, путем напретка и развоја. Ми дајемо подршку економском развоју Републике Српске и Шековића.
Ми његујемо традиције отаџбинске борбе и ми смо на путу развоја.
Позивам вас да 25. септембра изађете на Референдум о другог октобра донесете побједу у Шековиће.

Момир Ристић
Изградићемо и развити Шековиће

У вријеме мога мандата од 2010. године на мјесту начелника, у Шековићима је много урађено. Развили смо привреду Шековића и њену инфраструктуру. Изградићемо комуникације и повезати Шековиће са Бањалуком. Успоставићемо чврсту сарадњу са Владом Републике Српске.
Молим вас да се одговорно понашате и 25. септембра и другог октобра и донесете побједу и Шековићима и Републици Српској.

Фото галерија:

[widgetkit id=“46″]

Архива