Република Српска је држава

27.09.2016 Вијести из кампање

На скупу су говорили: предсједник ОО СНСД Зворник др Лазо Продановић, кандидат за градоначелника Зоран Стевановић и предсједник Милорад Додик.

Милорад Додик
Родио се Референдум

Ово је сјајан период развоја овога граа под вођством СНСД-а. Власт Републике Српске увијек је била уз овај град и остаће.
Хвала вам за вашу подршку за спроведени Референдум о Дану државности Републике Српске. Референдум је одржан први пут. Република Српска и српски народ су први пут изашли на Референдум. Велика већина, тачније 75% Срба је подржало 9. Јануар, Дан државности Републике Српске.
Ми смо у очувању 9. Јануара одлучни и хоћемо да га одбранимо.
Поносан сам што сам 25. септембра као предсједник Републике Српске био са народом који је бранио свој Дан рођења. Родио се Референдум. Будите поносни, ви који сте гласали, који сте показали да се не бојите Бакира Изетбеговића и његових пријетњи. Потврдили сте да сте добри људи.
Ја се никада нисам бојао нити ћу се бојати.
Изађите другог октобра на изборе и казните кукавице које се боје Бакира Изетбеговића коме се извињавају што су изшли на Рееферендум 25. септрембра.
Моја највећа одбрана је мој народ. Ми се политичким средствима борима за наша права. Они који нису изашли, срам их било.
Срби су дуго времена имали једну велику заблуду која се звала Југославија. Ми смо слободу доносили другим народима, а они су нам узвраћали тежњом и настојањем да се одвоје од нас. Муслимани су до 1944. године били у ханџар дивизијама, а тек онда су почели да прилазе партизанима.
Срби морају имати своју државу. Важно је да постоји Република Српска. Нема слободе без државе. Република Српска мора бити још јача.
Република Српска се у овако неповољном окружењу и даље не воли, али се уважава. Не може Бакир Изетбеговић да спроводи идеје свог оца о исламској држави.
Србима не треба доминација, ми хоћемо да живимо у миру и не дамо своје. Република Српска је држава без обзира како је ко називао.
Очекујем нашу велику побједу другог октобра, овдје у Зворнику.

Зоран Стевановић
Одржао сам ријеч

Одржао сам ријеч од прије 10 година када сам обећао бољи, снажнији и развијенији Зворник. Хоћу другог октобра убједљиву побједу, јер много тога смо урадили и још ћемо урадити.
Изграђиваћемо инфраструктуру и радити да уведемо јефтиније гријање. Обезбједићемо више паркинг мјеста. Вратили смо и враћаћемо достојанство овом граду и борити се за бољи живот.
Зворник је град демокрарије, Творник корача ка узорним градовима. Вјерујем у нашу сигурну и убједљиву побједу.

Фото галерија:

[widgetkit id=“76″]

Архива