Референдум успио-Побиједила воља српског народа

25.09.2016 Вијести из кампање

На скупу су говорили: носилац одборничке листе Дамјна Шкипина, кандидат за начелника Бошко Југовић и предсједник СНСД и Републике Српске Милорад Додик.

Милорад Додик

Одбранили смо Републику Српску и вољу српског народа

Проглашавам данас спроведени референдум о Дану Републике Српске успјешним. Ово је за Републику Српску историјски дан.
Нисмо случајно, већ намјерно данас, овдје на Палама, јер овдје је све почело 9. јануара 1992. године.
Дан када је формирана Република Српска не може да одређује ни Бакир Изетбеговић, ни поједини мешетари међународне заједнице. Нашу историју пише српски народ.
Наше је право на слободу, наше је право на Републику Српску. Поносан сам на народ Републике Српске. Поносан сам на Пале!
Бошко Југовић је мој избор, ја сам га изабрао, остало је да га ви изаберете другог октобра. Ви све знате о њему. Бошко, Пале треба да води Републику Српску према Бањалуци, а не према Сарајеву као што то ради СДС.
Без обзира што власт која је овдје 25 година, Влада Републике Српске је у овај град уложила много. Ми знамо шта радимо. Ја сам увијек вјреовао у вас и када ви нисте вјеровали у мене. Немојте другог октобра сједити, већ дајте подршку и направите чврсту кућу, Општину Пале.
Позивам вас, окупите се око Бошка Југовића!
Република Српска дугује захвалност онима који су је у тешким временима распада бивше Југославије створили, а то су први предсједник радован Караџић и Момчило Крајишник. Ми не смијемо дозволити никада да на ико понижава. Срби су имали слободу, само онда када су имали државу. Република Српска као држава је важна и гледајућу политичке критерије, имамо све услове да будемо држава.
Република Српска је држава, нама довољна по Дејтону.
Поносан сам на данашњи дан када је референдум у питању, зато што је све протекло без иједног инцидента и мирно. Република Српска има своју снагу и своју вољу. Увијек сам знао шта браним; Републику Српску и нашу слободу.
Ми водимо стратешку политику, а то је политика која се вди не само за данас и садашњост, већ и за будућност. Ви морате одлучити. Ваша воља побјеђује другог октобра. Ја хоћу ваш разум и вашу одлуку.
Дајте нам прилику.
Босић и СДС раде лош посао за Републику Српску у Сарајеву. Немају снагу, показују подаништво. Главне одлуке код њих доноси Бакир Изетбеговић, а одлуке за Републику Српску мора да доноси српски народ.
Судбину Републике Српске може да одређује једино политичка воља српског народа. Вјерујем у ваш разум и способност и визију развоја.

Бошко Југовић
Стручно и одговорно за снажне Пале

Вечерас смо сви побједници. Вечерас је побиједила Република Српска. Резултати Референдума охрабрују и оно су гаранција за проспертитет и развој Републике Српске.
Референдумом смо одбранили Срспку, а Коалиција „Сложно за Пале“ чији сам кандидат гарантује њен раувој и сигуран пут у будућност.
Пале јесу и биће увијек колијевка Републике Српске
Овдје је створена Република Српска. Хоћемо да на Палама створимо Музеј настанка Републике Српске.
Пале се не боје промјена и оне ће се десити другог октобра. Ми можемо и хоћемо боље Пале.
Пале ће бити центар развоја Источног Сарајева. Ми ћемо сигурно требати подршку Владе Републике Српске за наш развој. Обећавамо сваке године по један милион подстицаја за запошљавање.
Обећавамо ред у јавној управи и дисциплину у јавној потрошњи. Поштено ћу радити и у политици као што сам радио у привреди.
Позивам вас да изаберете најбоље, јер Пале то заслужују.

Дамјан Шкипина
Вријеме је за промјене

Одбранили смо Републику Српску, другог октобра циљ је промјена власти на Палама. Вријеме је да оду. Пале требају да се отворе према Бањалуци и Србији. Вријеме је да СДС-у кажемо „Доста“!.
Палама је јасно за кога ће гласати; за СНСД и начелника, нашег Бошка Југовића. Најављујемо сигурне промјена на Палама другог октобра.

Фото галерија:

[widgetkit id=“74″]

Архива