Радојичић и Стевандић потписали Споразум о подршци градоначелничкој кандидатури

12.09.2016 Вијести из кампање

Радојичић је новинарима након потписивања рекао да је задовољан данашњим договором, те захвалио партији Уједињена Српска јер су пронашли заједнички договор у интересу града Бањалука.

„Много ми значи ова подршка имајући у виду да се ради о странци која пропагира циљеве компатибилне онима програма Бањалука 2025. Прије свега, пронашли смо сродност наших програма. Уједињена Српска израдила је најцјеловитији и најдетаљнији програм стратегије развоја града до 2020, док смо ми промовисали програм Бањалука 2025“, појаснио је Радојичић.

Према његовим ријечима постоји пуна компатибилност оба програма, те са задовољством прихвата програмске циљеве, идеје и појединачне приједлоге Уједињене Српске у њиховој стратегији развоја Бањалуке.

„Стевандића је на прошлим изборима препознало 20.000 грађана Бањалуке као потенцијалног градоначелника што говори о његовом великом потенцијалу и угледу“, сматра Радојичић.

Он је нагласио да након избора очекује да се сарадња настави у испуњавању програмских циљева и додао да би му било драго да ова странка учествује у будућој скупштинској већини која ће доносити одлуке у интересу грађана.

Стевандић је истакао да је овом одлуком његова партија дала кључни допринос у правцу очувања, развоја о просперитета Бањалуке и цијеле Републике Српске.

„Подржали смо Радојичића јер је на досадашњим функцијама показао интегритет и професионалност, а програм који заступа компатибилан је са нашим“, додао је Стевандић.

Архива