Петровић: Требиње препознало позитивне смјернице СНСД-а

10.09.2016 Вијести из кампање

„За то имамо енергије и воље, те да дијелимо проблеме са грађанима и да их рјешавамо у наредном мандату“, поручио је Петровић током акције подјеле брошура заједничке платформе коалиције шест политичких субјеката окупљених око кандидата СНСД-а.

Петровић је у Дучићевој улици у Требињу истакао да је народ препознао позитивне смјернице ове политичке партије што ће показати и резултат 2. октобра.

„Шаљемо поруку мира, јединства, желимо да будемо са народом, са грађанима, да дијелимо њихове проблеме и муке и да их рјешавамо. То ће бити наши задаци у будућем мандату“, рекао је Петровић.

Он је напоменуо да се платформа базира на омогућавању једног радног мјеста у свакој породици.

„“Базира се на домаћинству, како препознати проблем домаћинства и наћи начина да се помогне. Препознате су све категорије друштва и наш задатак је да на законски начин помогнемо свакој од тих категорија, а надамо се да и буџет града није у тако катастрофалном стању као што се прича“, рекао је кандидат СНСД-а за градоначелника Требиња Лука Петровић.

Он је навео да је заједничка платформа коалиционих партнера отворена за све идеје и нове приједлоге и да ће је грађанима презентовати у духу демократске кампање без галаме, острашћености или ширења мржње, што ће, како је истакао, грађани и препознати.

Кандидат СНСД-а за одборника у Скупштини града Доброслав Ћук позвао је грађане Требиња да 2. октобра „исправе грешку направљену 2012. године“.

„Ово је прилика да исправимо ту грешку и да наставимо тамо гдје смо стали 2012. године, јер смо свједоци да од тада ништа није урађено од пројеката које смо започели или дијелом завршили“, рекао је Ћук.

Подјели брошура на два штанда у граду присуствовала је већина кандидата за одборнике СНСД-а за Скупштину града.

Из СНСД-а су најавили да ће коалициона платформа детаљније бити јавности представљена у понедјељак, 12. септембра, на конференцији за новинаре.

Архива