Pеферендум празник за све у Републици Српској

25.09.2016 Актуелно

Живковић је рекао Срни да се данас референдум као институција и фактички отјеловљује у Републици Српској за сва питања која су важна за њене грађане.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Станари Душан Панић изјавио је да је ријеч о историјском и свечаном дану за Српску и њене грађане и вјерује да ће излазност на референдуму бити максимална и уједно потврдити континуитет Републике Српске.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Модрича Младен Крекић поручио је да се референдумом шаљу поруке мира а не рата, без обзира на вјеру и нацију.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Теслић Драган Богданић каже да се референдумом на демократски начин показују добре намјере према свима који живе у Републици Српској и славе овај дан.

„Ми јесмо за мир и толеранцију, добре међукомшијске односе, за развијање и Републике Српске и свих народа који у њој живе“, поручио је Богданић.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Дервента Милорад Симић каже да се рођендан Републике Српске 9. јануар не може обрисати, већ се данас на референдуму потврђује за добробит свих људи и ни на чију штету.

Архива