Подршка Панићу даје снагу за бољи развој општине

20.09.2016 Вијести из кампање

„Сигуран сам да ћете ту снагу потврдити изласком на референдум 25. септембра и гласањем за СНСД и Душана Панића 2. октобра“, рекао је Додик.

Додик је нагласио да је у Термоелектрану „Станари“ уложена 1,1 милијарда КМ, да је то прва оваква термоелектрана на простору бивше Југославије у посљедњих 30 година, те да уз ауто-пут представља велики успјех и сигуран пут ка будућности.

Он је додао да су становници ове општине свједоци успјеха СНСД-а, као и да је СДС показао да је постао поданик Бакира Изетбеговића.

„Не бојте се никога. Ја знам шта радим. Ми нисмо и никада нећемо ни бити у свијету турских општина. Ми смо увијек, кроз историју, само бранили своју слободу. Слободу смо могли одбранити само ако смо имали државу. Морамо бити јединствени и окупљени“, поручио је Додик.

Панић је истакао да је уз подршку Милорада Додика формирана општина Станари, која је препознатљива у Републици Српској и да то мора остати у будућности.

„Ми радимо за наше грађане и у коалицији смо са народом“, рекао је Панић и позвао суграђане да гласају за СНСД, који ће завршити започето.

Он је обећао да ће у наредне четири године бити доведен водовод до свакога села и запослено између 550 и 600 становника.

Носилац одборничке листе Остоја Стевановић рекао је на предизборном скупу да је СНСД урадио све што је обећао прије 18 мјесеци и тражи подршку да настави да развија ову општину.

Архива