Побједа за бољу будућност Сребренице

02.09.2016 Вијести из кампање

На митингу су говорили: носилац одборничке листе и предсједник ОО СНСД Сребреница Радомир Павловић, кандидат за начелника Сребренице Младен Грујичић, премијерка Републике Српске Жељка Цвијановић, и предсједник СНСД-а и Републике Српске Милорад Додик.

Милорад Додик

Ми одређујемо нашу будућност

Циљ СНСД-а на овим локалним изборима је побједа у 60% општина. Ми хоћемо да иза себе оставимо досадашњу политику садашњег начелника Сребренице Дураковића која је била окренута ка прошлости и свађања са свима. Овдје је актуелна локална власт у сарадњи са међународним криминалцима покрала милијарде од донација и то је питањее које морамо ставити на дневни ред и одговорне идентификовати.
Влада Републике Српске ће након побједе Младена Грујичића и СНСД-а утврдити програм развоја Сребренице. Очекујем да Младен Грујичић као начелник помогне и Бошњацима. Свим српским селима морамо изградити и уредити путеве.
Сребреница мора да обезбиједи развој и достојан живот за све.
Овдје се цијело вријеме манипулисало под покровитељством сарајевске чаршије о бошњачким жртвама. Шта је са српским жртвама? Треба поштовати страдање и бол Бошњака као и трагедију која се овдје у Сребреници десила, али постављамо питање шта је са српским жртвама.
Морамо се уважавати. Наш примаран циљ је мир.
Захвалан сам СДС-у, ПДП-у и свим странкама које су подржале заједничког кандидата Младена Грујичића. Његова побједа у Сребреници је кључна.
Не може нам Бакир Изетбеговић одређивати дан Републике Српске. То је пуцање из празне пушке која се некада звала праћка које се ми не бојимо.
Бошњаци са нама у Сребреници морају да граде заједнички живот а не да слушају Сарајево које са њима манипулише. Република Српска има своју стабилност, а БиХ неће никада бити само бошњачка, она може бити само заједничка, а Република Српска је држава српског народа.
Хоћу и желим да вас позовем да 25-ог изађете на Референдум којим ћемо одбранити Дан настанка Републике Српске и њен рођендан. Срби све своје побједе треба да остваре гласањем и оловком. Поручујем свима да се не бојимо никога ни странаца који муте и манипулиушу, а поготово Бакира.
Рођендан Републике Српске нико не може да узме, јер како они могу да прослављају први март који ми не признајемо. Ми одређујемо нашу будућност. Нашу будућност одређују свети циљеви које бранимо.
Желим да у Републици Српској буде свима добро и нећу дозволити никада да у њој буде понижаван српски народ.
Југославија је била највећа заблуда српског народа. Само су Срби били антифашисти и партизани. У Јасеновцу је страдало 500.000 Срба, а комунисти то нису називали српским жртвама, већ жртвама фашизма.
Данас је на сцени тражење идентитета муслимана који су Срби изградили давно. Ми не дозвољавамо Бошњацима да нам намећу свој идентитет, јер ми имамо властити.
Ми хоћемо и залажемо се за досљедно поштивање Дејтонском мировног споразума. Позивамо Муслимане на договор, али без понижавања.
Мора се повратити повјерење у институције и лидере које бира народ. Позивамо вас да гласате за СНСД и Младена Грујичића који су нова снага и нова енергија.

 

Младен Грујичић

Наша слога-гаранција успјеха

Вратићемо будућност Сребреници. Наша слога је гаранција успјеха. Српска слога није пријетња Бошњацима, већ гаранција нашег развоја који је са овом влашћу већ дуго времена заустављен.
Поносан сам на свога оца који је дао свој живот за Републику Српску. Треба нам овдје у Сребреници побједа, јер ми се једино питамо како ћемо живјети. Мој циљ је снажна Сребреница у моћној Републици Српској.

Жељка Цвијановић

Бићемо један тим

Почињемо нашу кампању не случајно вечерас овдје из Сребренице. Желимо начелника као што је Младен Грујичић који же сарађивати са Владом Републике Српске и обезбиједити развој и бољи живот за све грађане Сребренице.
Влада Републике Српске подржава концепт јединства који је овдје у Сребреници. Радићемо у наредном периоду заједно. Сребреница ће са новим људима након наше побједе ићи правим путем.
Ми промовишемо слободну и слободарску Републику Српску. Будућност Сребренице зависи од СНСД-а и Младена Грујичића.
Бићемо један тим за нашу побједу која ће донијети бољу будућност Сребренице.

Радомир Павловић

Побједа за бољу будућност

Сребреница је важно мјесто у Републици Српској. Вјерујем да ће кандидат наше Коалиције Заједно за Сребреницу, Младен Грујичић другог октобра побиједити. Надам се осмој побједи СНСД-а откако сам на челу ове странке.
Хоћемо слободу за Србе у Сребреници и нећемо дозволити да буду грађани другог реда. Наша политика је Сребреница добра за све. Ми желимо равноправан развој цијеле општине у којој ће Срби имати своје мјесто. У Сребреници се морају поштивати закони Републике Српске. Наша побједа биће побједа за бољу будућност свих грађана у Сребреници и српског народа.

 

Фото Галерија:

[widgetkit id=“25″]

Архива