Побједа Машића – гарант наставка развојних пројеката

24.09.2016 Вијести из кампање

„Хоћу да вртић направимо идуће године, али са овим начелником, не другим. Преузећемо трошкове за мост на Дрини, да га што прије завршимо и да град има два улаза“, рекао је Додик на трибини ове странке у Фочи.

Додик је нагласио и да Влада Српске издваја седам милиона КМ за реконструкцију фочанске Болнице.

„Оно што смо договарали, то је и урађено. Занима ме да наставимо даље, а можемо да наставимо са начелником Радисавом Машићем, Вељком Марићем и његовом екипом“, поручио је Додик.

Он је истакао да је адаптацијом нове зграде Богословског факултета и изградњом Студентског дома ријешен трајни смјештај за високошколске установе у овој општини.

Додик је подсјетио да је постојала полемика да се Богословски факултет измјести из Фоче.

„Најбољи одговор на то да никада неће бити измјештен јесте зграда која је урађена. Сада када сам је посјетио и видио, могу да изразим задовољство и срећу што сам био дио екипе која је то урадила“, рекао је Додик.

Он се осврнуо и на полемику око реконструкције главне градске улице у Фочи. „Биће направљена улица на понос свих грађана Фоче“, додао је Додик.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Радисав Машић рекао је да је велика част Фочацима да је Додик, након сусрета са Владимиром Путином у Москви, дошао у Фочу.

„Прије четири године са овог истог мјеста, поручили смо грађанима да ћемо за Фочу учинити све да буде боља, да ћемо је приближити Бањалуци, да ћемо радити поштено и одговорно. Данас смо дошли да кажемо, све што смо обећали, све смо испунили“, рекао је Машић.

Носилац листе СНСД-а Вељко Марић рекао је да је политика ове странке у протекле четири године постигла резултате, које ће грађани знати да цијене 2. октобра.

„Ако опет добијемо повјерење, Фоча ће 2020. године бити још снажија и љепша. У Фочу ће се долазити и у њој боравити“, поручио је Марић.

Архива