Републику Српску чувамо Референдумом

23.09.2016 Вијести из кампање

На скупу су говорили: носилац одборничке листе Миленко Павловић-Милер, кандиат за начелника Зоран Аџић и Милорад Додик.

Милорад Додик
Путин подржао Републику Српску и пожелио јој срећу

Осјећам се дјететом овога краја. Хоћу са вама да дијелим све и добро и лоше. Ви немате дилеме; упоредите СНСД и наша дјела и њих.
Позивам вас да се окупите и гласате за одборничку листу СНСД-а и нашег кандидата за начелника Зорана Аџића.
Градишка је стратешко мјесто које има велики потенцијал. Народ одабере најбоље. Ви сте прије четири године погријешили и овај пут своју грешку морате поправити. Дајте ми прилику да вам помогнем.
Република Српска је стабилна и у отежаним међународним околностима добро функционише. Отворили смо аутопут од Добоја до Прњавора, а наредне године, овдје до петље у Лакташима и придужавамо даље према Србиоји.
Отворили смо ТЕ у Станарима и све то говори да ми водимо озбиљне политике.
Одувијек сам знао да браним Републику Српску. Нисам хтио да вас изневјерим. Морате се послије другог октобра на челу са СНСД-ом и Аџићем бавити развојем. Вама треба покрет, вама треба јединство, ја хоћу са вама да дијелим овај простор.
Позивам вас 25. септебра на Референдум. Ови из Савеза за промјене хоће и неће. Референдум говори да Република Српска постоји.
Републику Српску најбоље чувамо Референдумом. Не смијемо дозволити Бакирове судове који суде по систему „кадија те тужи, кадија те суди“. Не бојте се Инцка, он брани своју плату. Ја се не бојим и ујутро, 25. септрембра идем на Референдум јер сам ја дио вас.
Република Српска је сигурна и безбједна. Спремимо се за Референдуме и изборе.
Предсједник Русије Владимир Путин је пожелио срећу Републици Српској на Референдуму и изборима. Вјерујем да ћемо изаћи и 25. септембра и другог октобра као побједници.

Зоран Аџић
Развићемо Градишку

Дугачак је списак успјеха СНСД-а док је био на челу Градиишке. За разлику од нас, ови из Савеза за промјене су се борили само за сопствене интересе. Изгубили су инвестиције и жртвовали интересе, не само Тополе, већ и цијеле општине због позиције једног човјека.
Хоћемо да наставимо развој Градишке тамо гдје смо стали 2012. Унаприједићемо пољопривреду и уредићемо саобраћајнице до свакога села, а вас питам да ли су за четири године икада дошли у Тополу.
Позивам вас да подржите СНСД и мене за начелника и пружите нам прилику да створимо услове за развој Градишке привреде, јер смо на граници са ЕУ.
Хоћу да вас подсјетим да је плата начелника Николе Крагуља била 3.300 КМ, а да је садашњи начелник Латиновић себи сада подигао плату на 4.800 КМ. И многи други функционери су себи подигли плату, а ускратили помоћ инвалидима и породицама погинулих.
Обећавам да ћемо ми изградити спортску дворану. Наш пут развоја иде од другог октобра у сарадњи са Владом Републике Српске, а ови из СЗП користе Градишку за рат са Бањалуком.

Миленко Павлововић-Милер
Створићемпо снажну Градишку

Вратићемо демократију у Градишку. Направићемо снажну Градишку. Овај тим СНСД-а спреман је за политичку побједу да вратимо снажну Градишку.
Брод СНСД-а плови према Бањалуци, а наших противника према Сарајеву. Наш циљ је Снажна Градишка за Снажну Српску!

Фото галерија:

[widgetkit id=“67″]

Архива