Нема слободе без Републике Српске

13.09.2016 Вијести из кампање

 

Милорад Додик
Очекујем побједу

Доша сам овдје међу вас да подржим нашу одборничку листу и кандидата за начелника, Мићу Краљевића.
Урадили смо овдје током мандата СНСД-а на челу општине Власеница многе пројекте. Мићо Краљевић и СНСД заслужују подршку за све оно што су урадили.
Очекујем побједу овај пут.
Упозоравам вас да не смијете бити изманипулисани. Такозвани Савез за промјене који је отишао у Сарајево да изда и њихов кандидат за начелника очекујe гласове Бошњака.
Због тога вас позивам да будете јединствени и обезбиједите свој развој и сигурну будућност.
Република Српска стоји иза дана своје државности, иза дана свога стварања. Без републике Српске нема слободе за Србе.
Ако би којим случајем сада прошло ово што Бакир Изетбеговић тражи са Даном државности, сутра ће нам укинути назив Република Српска. Ми то не смијемо да дозволимо.
Ми желимо да дамо снагу овој општини, а да би то остварили морате дати повјерење СНСД-у и Мићи Краљевићу. Морате се објединити. Упоредите вријеме када је СНСД био на власти и ово садашње.
Морате имати стабилност и бити усмјерени ка циљу. Морате знати шта хоћете. Имате поправни. Не могу вам рећи да ће тећи мед и млијеко, али биће сигурно боље.
Дајте ми прилику да помогнем Власеници. Морамо задржати постојећи факултет и отворити и нови. Морамо дозволити да овдје младост ври.
Ми морамо да наставимо заједно.

Мићо Краљевић
Развићемо Власеницу

Не требамо вас подсјећати како је изгледала Власеница док је на њеном кормилу био њен начелник Младен Поповић и СНСД. Послије развоја и стабилизације, постојећа власт је довела до стагнације и пропадања. Ми смо урадили многе инфраструктурне пројекте попут водовода који је био још из периода аустроугарске.
Смањили смо незапосленост за 7%, а они су је повећали у овом чеверогодишљем периоду за више од 10%.
Наш циљ је наставак изградње инфраструктуте и развој привреде, те повећање запослености.
Имамо конкретне партнере који су спремни да инвестирају у Власеницу и запослимо више стотина грађана. Ми смо странка која зна да ради, гради и развија и Власеницу и цијелу Републику Српску.

Младен Поповић
Ми знамо и хоћемо

СНСД је побједничка странка која има визију развоја и која је способна Власеницу одвести у сигурну будућност. Ми смо доказали да знамо како се води и развија Власеница. Иза нас су не обећања, већ дјела која се виде у готово сваком дијелу и Власенице, града и цијеле општине.
Овај пут ваш избор је лак и једноставан, гласајте за нашу одборничку листу и нашег кандидата за начелника, Мићу Краљевића.

Фото галерија

[widgetkit id=“47″]

Архива