Нема слободе без државе

24.09.2016 Вијести из кампање

На скупу су говорили: предсједник ОО СНСД Источна Илиџа, Мирослав Вујичић, кандидат за начелника општине Источна Илиџа, др Слободан Ного, шеф клуба СНСД у Парламенту БиХ и предсједник Изборног штаба ОО СНСД Источно Ново Сарајево, Сташа Кошарац, кандидат за начелника Источно Ново Сарајево, магистар Љубиша Ћосић и предсједник СНСД и Републике Српске Милорад Додик.

Милорад Додик
Срби без државе циљана жртва

Дошло је вријеме да радимо заједно, дошло је вријеме да донесемо побједу у општинама у Источном Сарајеву.
У ове општине Влада Републике Српске уложила је око 300 милиона.
У току су процедуре за почетак изградње нове болнице у Касиндолу чија је вриједност 50 милиона КМ. У току је жалбени поступак послије чега слиједи процес њене изградње.
Позивам вас да сутра изађете на Референдум и одбраните наш Дан државности и нашу слободу.
Ови из СДС-а који су сада у Сарајеву, нису представници Срба. СДС данашњи, са овим руководством нема никакве везе са СДС-ом Радована Караџића.
Ако је одбрана српског националног интереса небитна, питам вас зашто смо дали толике жртве током овога рата и зашто радимо ово све ове године.
Срби без државе су увијек били циљана жртва. Нема слободе без државе. Рећи ћу вам да имам информације да ће Мирко Шаровић сутра биоравити у Бечу гдје ће наводно имати неке пословне обавезе, а све са циљем да се у понедјељак може похвалити Бакиру Изретбеговићу да није гласао на Референдуму.
Ми сигурно настављамо наредног 9. Јануара да славимо Дан наше државности. Источно Сарајево је стратешки битно мјесто за Републику Српску и сасвим је нормално да бранимо свој начин живота, своје вриједности и своију крсну славу.
Руководство СДС-а је изадло интересе Републике Српске и Срба. Овај град мора да ојача себе као српски гравитациони центар.
Федерално Сарајево хоће да прогута Источно Сарајево, а ви се томе морате одупријети и везати за Бањалуку.
Јединство, заједничко окупљање и право гласа ће нас одржати и са тим ћемо сачувати наше српско достојанство и Републику Српскуз. Поносан сам што сам био у Русији и поносан сам што имам подршку предсједника Путина.
Ишао сам у Русију зато што нам је срце пуно када идемо тамо. Очекујем наше побједе у општинама Источног Сарајева.

Љубиша Ћосић
Освијетлићемо Источно Сарајево и његову будућност

За протекле четири године развили смо сваки дио града Источног Новог Сарајева и оставили свој печат развоја. Упалили смо светла будућности и перпсективе развоја. Потврда тога је повећање броја становника, младост овога града и дјеца, тако да нам сада недостају обданишта.
Ми се боримо за људе. Сви грађани без обзира на своје политичко опредјељење су за нас билои једнаки. Вратили смо све дугове и корак по корак реализовали пројекте и развијали овај град.
Ми хоћемо развој и шаљемо поруке љубави. Освијетљено влашћу СНСД-а и развојем, Источно Сарајево представља побједу свих нас.

То је побједа за будућност
Сташа Кошарац

Република Српска сутра биљежи побједу. Република Српска под вођством СНСД-а и Милорада Додика сутра ће на Референдуму доживјети своју велику побједу. Политика Милорада Додика је политика свих њених грађана који желе да очувају стабилну и развијену Републику Српску са њеним Даном државности.
Наша снага је народ који је уз нас и који не дозвољава издаје и понижења.
Очекујемо и вјерујемо у сигурну побједу СНСД-а у Источном Новом Сарајеву, Источној Илиџи Палама, Трнову…који ће освијетилити овај дио Републике Српскеи гарантовати нам сигурну будућност.

Небојша Шешлија
Имамо јасан циљ, визију и развој

СНСД је гаранција за нове побједе. Источна Илиџа 20 година спава зимски сан. Ова општина ништа није урадила и све пројекте је урадила Влада Републике Српске.
Ми имамо јасан циљ, визију и развој.

Слободан Ного
Изградићемо зграду општине

Имамо јасан план развоја општине Источна Илиџа. Планирамо изградњу бројних инфраструктурних пројеката, а на првом мјесту биће изградња зграде општине Источна Илиџа и Дома здравља.
Вјерујем у нашу побједу и добру сарадњу коалиционих партнера СНСД-а и ДНС-а.

Фото галерија:

[widgetkit id=“71″]

Архива