Нећемо дозволити да се градска каса троши за стицање личне користи

14.09.2016 Вијести из кампање

„Ми смо спремни да будемо одборници свога народа“, рекао је Ћорић и позвао окупљене мјештане да дају своје повјерење СНСД-у.

Ћорић је нагласио да СНСД неће дозволити да се дође у ситуацију у коју је грађане довела садашња градска управа на челу са СДС-ом, те да по основу судских спорова Градска скупштина мора да исплати преко 15 милиона КМ разним повјериоцима.

„У Тријешиници је рођена идеја сеоског туризма, добри домаћини су до прије неколико година живјели од туризма на овим просторима. Уколико одборничка листа СНСД-а освоји скупштинску већину све ћемо урадити да се ти дани врате на ове просторе“, поручио је Ћорић окупљеним мјештанима овог семберског села.

Он је истакао да је Коалиција окупљена око СНСД-а понудила човјека који иза себе има резултате Златка Максимовића за градоначелника Бијељине.

„Указала нам се прилика коју не смијемо да пропустимо, јер од исхода ових избора зависи политичка будућност Бијељине у наредних 10 година“, рекао је Ћорић.

Мјештанима Тријешинице представили су се кандидати СНСД-а за одборнике Скупштине града Бијељина, а своју подршку одборничкој листи СНСД-а дала је и посланик у Парламентарној скупштини БиХ Милица Марковић.

Архива