Лијепљењем првог плаката обиљежен почетак изборне кампање у Теслићу

02.09.2016 Вијести из кампање

Лијепљењу првог плаката присуствовала је и потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић која је изјавила да је ријеч о почетку кампање „широког коалиционог побједничког тима“ на нивоу Теслића.

„Ми смо свјесни да је овај период који је пред нама само једна формална фаза у којој би требало да потврдимо побједу. Ми знамо ‘како дише’ овдје терен, водимо активности мјесецима и знамо да постоји огромно незадовољство садашњом локалном власти“, каже Цвијановићева.

Она каже да је дошло вријеме да власт преузму нови и одговорни људи који ће тијесно сарађивати са Владом Републике Срспке и реализовати бројне пројекте који су првенствено усмјерени на ново запошљавање.

Цвијановићева је додала да је сигурна у успјех Драгана Богданића који ће уз подршку коалиционих партнера, како каже, сигурно бити изабран за нечелника ове општине.

Она је истакла потребу да се у овој локалној заједници ради на изградњи инфраструктуре и јачању привреде.

Функционер ДНС-а Неђо Трнинић увјерен је у побједу заједничког кандидата за начелника Теслића, а подршку је образложио потписаним коалиционим споразумом на нивоу Републике Срспке.

Предсједник општинског одбора СП-а Драгутин Шкребић очекује да Богданић побиједи на локалним изборима јер се, како је истакао, доказао као успјешан предузетник.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Теслић Драган Богданић увјерен је да су уједињени и сложни коалициони савезници схватили да је актуелна локална власт погрешно водила ову заједницу у протекле четири године.

Он је најавио промјене и јачање привреде и пољопривреде, заустављање непотизма у запошљавању у јавним инситуцијама, као и отвореност према свим вјерским заједницама.

СНСД је потписао коалициони споразум о сарадњи и подршци Богданићу за начелника општине Теслић са представницима општинских одбора СП-а, ДНС-а, СРС-Српска у сигурне руке, Партије уједињених пензионера, Уједињене Српске и Хрватске коалиције за Теслић.

Архива