Избори и Референдум, наше најбоље оружје

24.09.2016 Вијести из кампање

 

На скупу су говорили: носилац одборничке листе Вељко Влашки, кандидат за начелника Горан Вујичић и предсједник СНСД и Републике Српске Милорад Додик.

Милорад Додик
Задужен сам да браним овај народ

Поздрављам Маринка Бјелицу, човјека чије је троје дјеце дало своје младе животе за Републику Српску. Република Српска се никада неће одужити погинулима и њиховим породицама.
СНСД и Горан ће радити да изграде снажно Трново које је снага Републике Српске. Ваш бољи живот у Трнову је најбоља одбрана Републике Српске.
Ово је добра прилика да упоредите период када је СНСД био на власти о овај садашњи. Требате се запитати какав је интерес да ови из далека, из арапског свијета долазе и купују земљу у Трнову, а да она не треба нама који смо овдје. Морате бити одговорни према онима који су дали своје животе за Републику Српску.
СДС привлачи Трново Федералном Сарајеву. Морамо се окупити и у одбрани Републике Српске бити заједно.
Изгубили сте непотребно четири године. Морамо имати одговорност. Не може Бакир Изетбеговић одређивати рођендан Републике Српске. Сада се сви боје не нашег оружја, већ српске оловке. Могу ухапсити Референдум, а не могу ухапсити Додика.
Предсједник Путин је пожелио срећу Републици Српској током Референдума и локалних избора. Свједоци сте да су од настанка Републике Српске њени предсједници оптуживани за криминал. То су бројне лажи, подметања и сплеткарења. Одлука Уставног суда којем су два Бошњака и три странца је најбољи начин њенога распада.
Позивам вас да 25. септембра изађете на Референдум и то је ваша велика одговорност. Не смијете изгубити наредне године. Република Српска је стабилна и у њој све функционише. Задужен сам да браним овај народ и вјерујем да настављамо заједно на развоју Трнова.

Горан Вујичић
Посветићемо се развоју Трнова

Током нашег периода од 2008-2012 године, у Трново је уложено више од шест милиона КМ, а у задње четири године у Трново је уложено само 14 хиљада КМ. И поред бројних обећања породицама погинулих током периода од 2012-2016 године, оне су запостављене као и борци који су бранили и одбранили Трново.
Посветићемо се развоју Трнова. Поставили смо високе циљеве јер само тако можемо развити ову општину. Циљ нам је да у наредне двије године запослимо 50, 60 људи. Наш приоритет биће развој туризма. Ми знамо куда идемо.

Вељко Влашки
Спремни за нову побједу

Ми смо мала општина, а велики страдалници. Током рата, овдје је погинуло више од 300 грађана. Ових дана, Трново и Републику Српску упорно брани Милорад Додик. Наш приоритет је одбрана Републике Српске. Српска нема цијену.
СНСД је спреман за нову побједу у Трнову. Ваш избор је лак, јер постојећа власт у Трнову за четири године није ништа урадила.
Ми држимо ријеч и наша обећања и хоћемо да изградимо снажно Трново уз помоћ Владе Републике Српске и нашег предсједника Милорада Додика.

Фото галерија:

[widgetkit id=“70″]

Архива