Избор кандидата СНСД-а за начелника општине Језеро шанса за грађане

18.09.2016 Вијести из кампање

На трибини СНСД-а у Језеру, Додик је рекао да је Ружићижева један од најбољих кандидата за начелника, а подржао је и одборничку листу кандидата ове странке за Скупштину општине, истичући да је увјерен у њихову побједу на предстојећим локалним изборима.

„Дошао сам овдје да подржим ваш начин живота заједно са комшијама Бошњацима у миру и заједници, да се гради Језеро и да нико никоме не смета и не намеће било шта своје“, истакао је Додик.

Додик је истакао да је то начин којим се може ићи Република Српска и којим жели да иде.

„Ми немамо ниједан проблем са добрим Бошњацима и Хрватима, већ са политикама које долазе, не само из Сарајева, већ са стране – издалека и са Блиског истока“, нагласио је Додик.

Он је рекао да Српска стоји у одбрани начина живота која подразумијева мир и стабилност, који ће дати безбједност, истичући да СНСД неће направити било какву авантуру која би Српску повукла у насиље и безакоње.

„СНСД је гаранција стабилности, мира за Србе, Хрвате и Бошњаке и све људе добре воље који живе у Републици Српској“, нагласио је Додик.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Језеро Сњежана Ружичић рекла је да је подршком Владе Републике Српске и међународних организација могуће обезбиједити већи буџет ове општине како би се рјешавали проблеми становника Језера.

Ружичићева је рекла да су комунални проблеми у општини Језеро мост на Пливи, регулација корита Јошавке, санација и изградња путева и расвјете, рјешавање проблема у комуналном предузећу и проблема одлагања смећа.

Она је рекла да су приоритети у Језеру подршка привредним активностима и запошљавању, подстицаји за пољопривреду, стамбено збрињавање избјеглих и расељених породица, те његовање и очување традиције, обичаја и културе овог краја.

Трибини су присуствовали високи функционери СНСД-а, те многобројни чланови и симпатизери ове странке у општини Језеро.

Архива