Милићи – прича о успјеху СНСД-а

13.09.2016 Вијести из кампање

Представљени су правци развоја општине за наредни четверогодишњи период.

Говорили су: Носилац одборничке листе Бранко Перишић, кандидат за начелника Момир Лазаревић, потпредсједник СНСД-а Радован Вишковић и предсједник Милорад Додик.

Милорад Додик
Милићи ће бити још јачи

СНСД, компанија Боксит и Рајко Дукић су направили ову бајку од Милића. Морамо да се крећемо. Морамо да будемо снажни. Не смијемо да станемо.
Морамо се разумјети. Ви сте све ове године окупљени око заједничких циљева.
Морамо сви да радимо и да се боримо. Милићи су мјесто сигирне будућности.
СНСД вам дугује подршку. Били смо и остали заједно. Републику Српску морамо да волимо и да је поштујемо.
Када је у питању развој привреде, поштујемо стране инвеститоре, али предност дајемо домаћим.
Шековићи, Власеница, Хан Пијесак и друге опоштине гдје су прије четири године на власти из тзв. Савеза за промјене су пали и дошли до дна.
Поносан сам на Милиће, то је прича о успјеху.
Република Српска треба да се избори за свој развој. Ја сам гарант њене стабилност и обећавам да ће у наредном периоду и Милићи и Република Српска бити све јачи.

Радован Вишковић
Спремни за нову побједу

Након 16 година власти у Милићима спремни смо ма нову побједу. Обећавам да ћемо маставити наш континуитеy. Циљ нам је 15 одборника.
Локалну власт и Владу Републике Српске ћемо изградири у Милићима.
Позивам вас да 25. октобра одбраните оно што су створили наши борци. Обећавамо развој Милића у снажну Републику Српску и СНСД.

Момир Лазаревић
Радимо у интересу грађана

Стабилизовали смо општину и створили све предуслове за њен развој. Радимо у интересу грађана. Имамо суфицит у буџету. У току су, на подручју Милића инвестициони радови у износу од 3,5 милиона КМ.
Осим изградње инфраструктуре, радимо на развоју привреде и запошљавању младих и стручних кадрова. Сигуран сам у наш убрзан развој, сигуран сам у снажне Милиће, у снажан СНСД.

Бранко Перишић
Урадили смо све што сте тражили

СНСД је у Милићима урадио све што сте ви, наши грађани. од нас тражили.
Изградили смо многе објекте па и ову велелијепну спортску дворану у којој се сада налазимо. Наставићемо са запошљавањем младих и са развојем Милића.

Фото галерија:

[widgetkit id=“48″]

Архива