Ми данас пишемо историју

25.09.2016 Вијести из кампање

На скупу су говорили: предсједник ОО СНСД Соколац и носилац одборничке листе Мирко Чоловић, кандидат за начелника Бојан Копривица и предсједник СНСД-а и Републике Српске Милорад Додик.

Милорад Додик
Нема одговора на Референдум

Ово је важан историјски дан за Републику Српску. Ми бранимо свој дан, Дан државности Републике Српске и не дирамо никога. Девети јануар је Свети дан за Републику Српску све ове године. Ми данас потврђујемо да неће Бакир Изетбеговић и странци одређивати датум настанка и рођења наше Републике Српске.
Ви имате данас сјајну прилику да потврдите сво јединство. Наш одговор је Референдум и ми данас пишемо нашу историју.
Ја нисам изабран да бих се бојао и да бих био препаднут. Увијек сам знао како треба бранити вриједности Републике Српске и српски национални интерес.
Док смо били у Савјету министара, ни Бакиру ни осталима из тзв. Међународне заједнице није падало на памет да покрећу иницијативу за укидање Дана државности Републике Српске. Док су дошли ови који себе зову Савез за промјене, Бакиров Уставни суд тражи да се уклони Дан рођења Републике Српске.
Да смо ми у Савјету министара и осталим заједничким органима БиХ ми бисмо их истог тренутка напустили и Босна аутоматски неби могла више да постоји. Савез за издају се тако не понаша и распродаје српске националне интересе, али им ми то нећемо дозволити.
Подржавам Бојана Копривицу и нашу одборничку листу и дошао сам да вам кажем да хоћу да вам помогнем. Развој Сокоца треба да буде повезан са Бањалуком, а не како то СДС жели са Сарајевом.
Вјерујем у вашу снагу и разум и не могу замислити да је неко спреман да своје четири године продаје за 50 КМ колико наводно ова власт нуди за своју подршку.
Хоћу са вама још један договор. Хоћу да заједно направимо план развоја Сокоца. Вјерујем да ћемо вечерас славити побједу Републике Српске на Референдуму, а другог октобра након побједе СНСД-а у Републици Српској и на Сокоцу.

Бојан Копривица
Глас за СНСД, глас за снажан Соколац

Соколац је сигурно јединствен данас када се на Референдуму одлучује о Дану државности Републике Српске. Вјерујем да ћемо исто јединство потврдити и другог октобра побједом СНСД-а и мојом овдје у Сокоцу.
Период од протекле четири године је период пропадања и назадовања Сокоца. Ми нудимо развој који ће подразумијевати на првом мјесту развој пољопривреде. Данас је овдје на Сокоцу отворен Завод за форензику у којем је почело да ради 40 радника, а до краја године ће бити запослено стотину.
Наш циљ је развијање привреде и инвестирање које ће омогућити запошљавање на подручју наше општине. Планирамо да будемо са народом на сваком дијелу Сокоца у свакој мјесној заједници.
Развијаћемо спорт и уредити друге гране привреде наше општине.
Позивам вас да другог октобра гласате за мене као начелника и листу СНСД-а, шо омогућује снажан и напредан Соколац.

Фото галерија:

[widgetkit id=“72″]

Архива