Градишка мора напријед са СНСД-ом

14.09.2016 Вијести из кампање

Зоран Аџић
Битка за Градишку

Слободно могу рећи да је ваша подршка другог октобра битка за Градишку, њен просперитет и њену будућност.
Послије година развоја под вођством СНСД-а, Градишка је задње четири године са руководством тзв. Савеза за промјене стајала, стагнирала и пропадала.
Начелник није бринуо о развоју, а није поштовао скупштинску већину коју је изгубио прије двије године.
Слободно можемо рећи да је Латиновић жртвовао Градишку и њен развој. Осим одласка бројних инвеститора и губитка више стотина радних мјеста, једини његов учинак је повећање његове плате са 3.200 на 4.800 КМ.
СНСД је одговорна странка, способна да развија Градишку. Обећавам да ћемо уредити и асфалтирати путеве до свакога села како би се живот могао нормално одвијати као и развој привреде и пољопривреде.
Развијаћемо пољопривреду са посебним нагласком на водонатапање. Успоставићемо чврсту сарадњу са Владом Републике Српске, јер је постојећа власт направила од Градишке границу према Бањалуци.
Позивам вас да 25. септембра изађете на Реферндум и потврдите да желите да живите овдје. Другог октобра потврдите да Градишка иде напријед са СНСД-ом.

Милорад Додик
Аџић и СНСД најбоља понуда

Не знам шта се десило са вама 2012. године и да сте изабрали ове из тзв Савеза за промјене. Позивам вас да другог октобра поправите своју грешку. Ми смо одговорна странка и никада нисмо одустали ни од једног нашег пројекта. Измијенили смо Републику Српску. Изградили смо више од 80 КМ аутопута, а ускоро отварамо и термоелектрану. Иза нас су дјела и ми имамо да покажемо шта смо урадили.
Под нашим вођством Градишка је промијенила свој лик.
Ваш избор је врло прост и једноставан. Иза СНСД-а су дјела, а иза тзв. Савеза за промјене-ништа. Аџић је најбоља понуда СНСД-а. Аџић зна и има моју апсолутну подршку. Немојте се двоумити, јер та одлука је важна за Градишку.
Морамо се другог октобра окупити и масовно подржати СНСД и Аџића, јер ће доћи гласови са стране који имају за циљ пројекат Бакира Изетбеговића, а који је рекао да му је стратешки циљ јачање Савеза за промјене.
Градишка је важно мјесто за Републику Српску, на граници са Европском Унијом. Одлуке се морају доносити брзо и стратешки размишљајући, а не ситничарењем и странчарењем.
Без добре политике нема ни развоја ни мира.
Република Српска има своју макроекономску стабилност и наш раст друштвеног бруто производа у овој години биће већи од 3,5%.
Ми водимо одговорну политику. Република Српска не продаје своје интересе. Наше политике су јасне. Ми никада не гледамо противника и његову снагу, већ одбрану наших светиња које се зову Република Српска и српски народ.
Када је у питању Република Српска, никад се никога нисам бојао.
Позивам вас да 25. септембра изађете на Референдум и без обзира на све забране Уставног суда, он ће се десити.
Народна воља и народни суверенитет су изнад свих судова. Говоре нам да Реферндум није ништа и да са њим ништа не добијамо, а ми какжемо ако није ништа, зашто хоће да нам га забране.

Вјерујем да предсједнику Путину могу рећи да ћете гласати за Аџића и СНСД.

Дајте шансу себи бирајући Аџића и ове људе.

Миленко Павловић-Милер
Вратићемо свјетло Градишци

Свјетло развоја које је угашено прије четири године, СНСД и Зоран Аџић ће другог октобра упалити. Ово је борба два концепта; једног Зорана и пробосанске и сарајевске политике и Зорана Аџића и политике којој су на првом мјесту интереси Републике Српске и Бањалуке, уз подршку Милорада Додика.
Будите сигурни да ћемо сва наша обећања испунити. Могу сигурно рећи да ће другог октобра свјетло у Градишци поново бити упаљено.
Трећег ће вам пјевати Миле и Милер!

Кућа за Ђорђиће

Предсједник Додик је обавијестио присутне да је путујући према Подградцима чуо да породица Ђорђић са петеро дјеце нема кров над главом и да ће Кабинет предсједника обезбиједити средства да се купи кућа у Подградцима за ову породицу.

Фото галерија:

[widgetkit id=“49″]

Архива