Република Српска држава по свим дефиницијама

29.09.2016 Вијести из кампање

На скупу су говорили: носилац одборничке листе Јовица Шуман, кандидат за начелника др Раденко Рељић и предсједник Милорад Додик.

Милорад Додик
Без државе Срби су увијек страдали

Позивам вас да подржите одборничку листу СНСД-а и др Рељића за начелника како би Дубица могла да напредује. Ја сам дио вас и Козаре и волим овај крај и људе. Желим да свима буде боље.
Очекујем да будете сложна и компактна општина и да имате стабилну већину. Без стабилних општина нема ни развоја. Инвеститори не улажу у нестабилне заједнице.
Увијек сам сматрао да Дубица може боље и више као и цијела Република Српска. С обзиром да ћемо доћи на тешко стање у буџету Дубице, Влада Републике Српске ће преузети развојне пројекте ове општине, а др Рељић ће санирати буџет.
Дубицу морамо отворити. Морамо изградити бољи и савременији пут према Градишкој и према Приједору. Само тако можемо Дубицу развијати.
Поносан сам на Републику Српску која је прошле недјеље, 25. септембра спровела Референдум о дану своје државности. Поносан сам што сам дио овога народа. Сретан сам што су и други народи у Републици Српској безбједни. Ја никога не угрожавам и не дирам, ја једино недам на себе.
Република Српска је настала прије оружаних сукоба и зато, ми Дан Републике Српске 9. јануар настављамо да прослављамо.
Они који хоће да укину Републику Српску треба да знају ако укидају Републику Српску, укидају и БиХ. Без Републике Српске, нема ни БиХ. Република Српска је држава по свим дефиницијама. Без државе, Срби нису имали слободу и били су побијени као у Градини и у Јасеновцу. Држава је синоним и гаранција наше слободе.
Ја подржавам Дубицу и обећавам да ћемо послије избора ми из Владе Републике Српске заједно са новим руководством општине направити план како даље. Ви хоћете бржи развој а то је и наша жеља.
Бивша Југославија је била неправедна према овоме крају. Југословенска идеја је најпогубнија била за нас Србе. Ми морамо градити наше, а то је Република Српска, то је Дубица.
Вјерујем у нашу сигурну побједу.

Раденко Рељић
Наша побједа је сигурна

СНСД овај пут улази поштено, снажно и јединствено у нову побједу. Ја сам кандидат СНСД-а и предсједника Републике Српске Милорада Додика. Ја имам њихову подршку, а сигуран сам и вашу. Влада Републике Српске је потврдила своју опредијељеност да развија Дубицу. Преда мном је много послова, а на првом мјесту је стабилизација буџета.
Мој главни приоритет биће привлачење страних и домаћих инвестиција како би могли отварати нова радна мјеста. Ми то знао и за то смо довољно зрели.
Позивам вас да дате подршку одборничкој листи СНСД-а, јер без њихове подршке, моја снага ће бити ограничена.
Ми се одавно разумијемо, а то је довољно за напредак и просперитет Дубице.

Јовица Шуман
Развијаћемо Дубицу

Ми знамо као и ви да смо способни да развијамо Дубицу ка њеној бољој и сретнијој будућности. Убијеђен сам у нашу велику побједу другог октобра.
Ми ћемо сигурно створити повољну политичку климу за развој Дубице.
Ми имамо пројекте за развој, за инвестирање и за запошљавање. Посебну пажњу ћемо посветити младим људима, њиховом образовању и запошљавању.
Очекујем да ћемо другога навече прославити нашу велику побједу.

Фото галерија:

[widgetkit id=“81″]

Архива