Додик: Власт у Новом Граду с поносом излази на локалне изборе

23.09.2016 Вијести из кампање

„У инфраструктуру и јавне објекте уложено је више од 24 милиона марака изван општинског буџета“, рекао је Додик.

Лидер СНСД-а подсјетио је да је прије осам година општински буџет био у дефициту више од четири милиона, да је у међувремену све санирано и да су направљени нови објекти.

„Вјерујемо да Нови Град препознаје политику која се овдје води. СНСД није мала политичка партија, СНСД се бави стратешким планирањем и развојем и зато сам и дошао да подржим Мирослава Дрљачу, кандидата за начелника општине, и Сњежану Рајилић која је носилац листе, да у континуитету обезбиједимо напредак ове општине уз подршку Владе“, рекао је Додик.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Мирослав Дрљача каже да је приоритет оживјети привреду у овој општини. „Познато је да имамо мало запослених и ми ћемо у сваком случају у наредном периоду тражити квалитетне инвеститоре и наћи модусе да дођемо до њих како би ријешили овај проблем“, поручио је Дрљача.

Носилац одборничке листе СНСД-а Сњежана Рајилић рекла је да је долазак предсједника СНСД-а Милорада Додика доказ да су нетачне информације које пласира опозиција како општински одбор у Новом Граду нема подршку руководства странке.

„Вечерас се могло видјети и чути да су те приче нетачне и да је најављено да ће у наредне двије године у Нови Град Влада Републике Српске уложити 10 милиона“ каже Рајилићева.

Она је позвала грађане да 2. октобра изађу на изборе и подрже кандидата СНСД-а за начелника општине и одборничку листу ове странке.

Архива