Додик: Вјерујем у изборну побједу у Шековићима

13.09.2016 Вијести из кампање

Додик је рекао и да Влада Републике Српске није гледала локалну власт, већ је помогла Шековиће.

„Дошао сам да подржим Момира Ристића и наше одборничке листе. Вјерујем у нашу побједу. Нама треба јединство. Десио нам се Савез за промјене који није савез на боље, већ на горе. То је савез за издаје“, навео је Додик на скупу на којем су СНСД и СП представиле кандидате за локалне изборе и изборне програме.

Додик је позвао грађане да 25. септембра изађу на референдум о Дану Републике за који је рекао да одговорно тврди да ће се десити.

„Нама не требају топови и пушке, већ оловка. Тек смо кренули са референдумима. У Швајцарској се по разноразним питањима годишње одржи око 330 референдума. Ми немамо намјеру да одустанемо. Ја нећу да издам вас. Нема развоја без јаког лидера. Морамо се окупити око једне политике. БиХ је морање“, навео је Додик.

Предсједник СП-а Петар Ђокић рекао је да Шековићи морају боље, путем напретка и развоја.

„Дошли смо да означимо побједу. Обећано ћемо реализовати. Ми дајемо подршку економском развоју Републике Српске и Шековића. Ми његујемо традиције отаџбинске борбе и ми смо на путу развоја. Позивам вас да 25. септембра изађете на референдум и 2. октобра да донесете побједу у Шековиће“, нагласио је Ђокић.

Кандидат за начелника општине Момир Ристић истакао је да је у Шековићима у вријеме његовог мандата на мјесту начелника од 2010. године урађено много.

„Развијаћемо привреду Шековића и њену инфраструктуру. Изградићемо комуникације и повезати Шековиће са Бањалуком. Успоставићемо чврсту сарадњу са Владом Републике Српске. Молим вас да се одговорно понашате и 25. септембра и 2. октобра и донесете побједу и Шековићима и Републици Српској“, нагласио је Ристић.

Архива