Додик: У општини Брод видљиве промјене на боље

12.09.2016 Вијести из кампање

Додик је након разговора са начелником општине Брод Илијом Јовичићем рекао да су власти Републике Српске чиниле све да прате захтјеве ове општине када је ријеч о пројектима.

„Могу да посвједочим о промјенама на боље. Сјећам се Брода који је имао изразиту депресију када је ријеч о запошљавању и у коме је Рафинерија била скоро разрушена. Данас су Рафинерија и ова општина учиниле да то изгледа другачије и сређеније“, рекао је Додик новинарима у Броду.

Истичући да су задужења која је актуелна општинска власт наслиједила била ограничавајући фактор, Додик је навео да је до сада враћено шест милиона КМ старих дугова, а да развој није заустављен.

„Задовољан сам чињеницом да је комунални ред у овој општини бољи него што је био раније и да само се усмјерили ка томе да налазимо начине како још више људи запослити“, рекао је Додик.

Предсједник Српске је честитао начелнику општине Илији Јовичићу и његовом тиму на преданом раду, изразивши увјерење да ће се шансе овог града у будућности додатно побољшати.

Архива