Додик: У Бањалуци побједа Радојичића и коалиције

02.09.2016 Вијести из кампање

„СНСД, ДНС и СП до сада су учинили све да Бањалука постане развијен и уређен град. Наставићемо политику континуитета, односно развоја овог града у сваком смислу“, рекао је Додик новинарима у Бањалуци, након што су лијепљењем плаката СНСД, ДНС и СП почели изборне активности.

Он је истакао да је Радојичић најбољи кандидат којег има СНСД.

„Захвалан сам ДНС-у и СП-у што су подржали Радојичића. Желимо да се Бањалука додатно развија и вјерујемо у способност нашег кандидата за градоначелника, јер је одговоран и озбиљан“, каже Додик.

Радојичић очекује да ће СНСД, ДНС и СП побиједити на предстојећим локалним изборима и формирати стабилну власт у Бањалуци.

„Желимо да Бањалука настави путем развоја, као што је било до сада. Након што освојимо власт у овом граду приоритет ће ми бити нова систематизација у градској управи, припрема буџета за наредну годину, а након тога реорганизација локалног сектора, реализација важних пројеката, рјешавање проблема Топлане, изградња вртића…“, рекао је Радојичић.

Потпредсједник Градског одбора ДНС-а Бањалука Будимир Балабан нагласио је да ће грађани Бањалуке, након локалних избора, добити власт која ће водити рачуна о грађанима и реализовати важне пројекте за развој града.

Предсједник Градског одбора СП-а Бањалука Раденко Комљеновић каже да ће коалициони партнери усаглашавати програмске активности да би овај град наставио путем развоја.

Архива