Додик: СНСД нуди нове људе за развој Градишке

24.09.2016 Вијести из кампање

„Градишка овим скупом показује да је опредијељена за СНСД, да је опредијељена за подршку Зорану Аџићу, кандидату за начелника општине Градишке. Увјерен сам да ће дати највећу подршку до апсолутне већине нашој партији“, рекао је Додик, који је синоћ учествовао на предизборном скупу Новој Тополи код Градишке.

Он је истакао да је због тога дошао у овај крају, гдје и живи, да би пружио подршку тим људима, те им пренио да са новом структуром власти у Градишци и властима Републике Српске могу да дају Градишци нови квалитет.

„Градишка без новог развојног подстицаја остаће учмала средина у којој се ништа квалитетно неће дешавати. Да би то урадили, морају да буду нови људи, а нове људе нуди СНСД“, истакао је Додик.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Градишка Зоран Аџић изјавио је да вечерашњи велики одзив људи на подручју Нове Тополе значи велику подршку политикама и програмима СНСД-а, који жели да промијени ствари, да настави гдје је стао 2012. године.

„На простору Нове Тополе, Лијевча Поља и цијеле Градишке од 2012. године ништа се није догађало, ми желимо да то промијенимо, да вратимо повјерење грађана у локалну управу и рад начелника, да отворимо врата за све грађане и привреднике, да причамо са њима о њиховим проблемима, да са њима стварамо пројекте и реализујемо их у интересу напретка цијеле општине и бољег живота свих становника“, истакао је Аџић.

Аџић је истакао да он и одборнички кандидати СНСД-а у Градишци имају апсолутну подршку Владе и предсједника Републике Српске и да је то гаранција да могу много тога да промијене, између осталог, да се уведу нове технологије у пољопривредној производњи, да се обнове прерађивачки капацитети, да се иде на отварање привредне зоне, да се привуку фирме из ЕУ.

„Градишка су врата на граници Републике Српске и ЕУ и желимо да то искористимо“, истакао је Аџић.

Он је нагласио да СНСД жели да помогне и младима да учествују у креирању привредног амбијента, да остану да живе и раде Републици Српској и да им је за то потребна подршка грађана 2. октобра.

Архива