Додик: Са СНСД-ом Котор Варош има перспективу

07.09.2016 Вијести из кампање

Додик је на централном предизборном скупу СНСД-а у спортској дворани у Котор Варошу навео да је развој те општине заустављен у протекле двије године, јер нова скупштинска већина коју чини Савез за промјене и СДА нема слуха за развојне пројекте и нова запошљавања.

„Са поносом истичем да је Котор Варош данас најразвијенија општина у Републици Српској, међутим стагнира у посљедње вријеме због неспособне политике СДС-а, ПДП-а и СДА“, додао је Додик и поручио окупљеним грађанима да у пуном капацитету подрже Горана Кушљића за начелника општине и одборничку листу СНСД-а.

Додик је позвао становнике Котор Вароша да 25. септембра изађу на референдум и потврде 9. јануар као Дан Републике Српске.

Потпредсједник СНСД-а Никола Шпирић је рекао да би било погубно за ову локалну заједницу да побиједи кандидат Савеза за промјене.

„Поданичка и издајничка политика била би присутна и овдје, а увјерен сам да ће грађани Котор Вароша изабрати побједничку опцију, а то је СНСД и начелник Кушљић“, закључио је Шпирић.

Кушљић је нагласио да је од виталног значаја да начелник ове локалне заједнице у наредне четири године буде из СНСД-а.

„Само уз пуну сарадњу са Владом Републике Српске и предсједником Додиком можемо остварити зацртане циљеве и зато очекујем побједу на предстојећим изборима, како би имали снажан Котор Варош“, истакао је Кушљић.

На централном предизборном скупу представљени су и кандидати за одборнике у Скупштини општине Котор Варош, а носилац листе Далибор Вучановић, актуелни начелник општине, поручио је да су на листи млади и образовани људи који желе да својим знањем допринесу још бољем животу у овој средини.

Архива