Додик: С Петровићем на мјесту градоначелника за добробит Требиња

18.09.2016 Вијести из кампање

Додик је истакао да је Требиње доживјело најбоље године када је постојала конекција локалних и републичких власти, те препоручио Требињцима да гласају за Петровића, наводећи да је он способан и одговоран човјек који је и на функцији генералног секретара партије радио савјесно.

„Лука Петровић је мој најближи сарадник. Због значаја Требиња одлучили смо да он буде кандидат за градоначелника“, истакао је Додик.

Додик је изразио увјерење да са Петровићем на мјесту градоначелника и добрим односима са Владом и са иституцијама Републике Српске, Требиње добија нову димензију, која се, како је рекао, одражава у томе да се дефинишу секторске стратегије града.

„До сада смо имали само појединачне излете у погледу одређених привредних подухвата, и зависило је то најчећше од појединаца. Сада би то морало да зависи и од плана“, рекао је Додик.

Он је истакао да план подразумијева да се Требиње као туристички потенцијал мора у наредне три-четири године афирмисати као туристичко мјесто, наводећи да се и у другим сегментима попут виноградарства, рибарства може постићи увијек више.

„Наша оријентација, а Требиње је примјер тога, је да се да значај домаћим привредницима и да се они помогну“, нагласио је Додик и додао да је данас запошљавати и одржати производњу која запошљава неколико десетина људи велики успјех.

Он је истакао да то мора да примијети држава.

„Мислим да је добра сарадња и конекција локалних и републичких власти само на добробит мјеста. Препоручујем Требињцима да гласају за Луку Петровића“, рекао је Додик.

Архива