Додик: Са Милом Петковић покренућемо Ново Горажде

08.09.2016 Вијести из кампање

„Спреман сам да заједно улажемо у ову општину, али за то нам треба енергија коју има Мила Петковић. Договорили смо да седам дана након њене инаугурације направимо план и програм за ову општину, који ћемо провести заједно са Владом Републике Српске“, рекао је Додик.

Он је на централној трибини СНСД-а у Новом Горажду истакао да је ова општина формирана из стратешких разлога и да су људи тог времена одлучили да она буде „брана“ за ово подручје.

Он је позвао чланове СНСД-а да буду јединствени и окупљени и да изађу 25. септембра на референдум.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Ново Горажде Мила Петковић истакла је да је политика која је до сада вођена у овој општини мотивисана личним интересима једне групе људи, са чим се мора прекинути.

„Не смијемо дозволити да други зарад својих личних интереса утичу на вас, да вас уцјењују, да сматрају да су нас нечим задужили и да свој нерад прикривају српством, као што су навикли свих ових година“, рекла је Петковићева.

Она је истакла да је њен основни циљ стабилизација буџета општине, а након тога отварање продуктивних радних мјеста кроз развој привреде и пољопривреде, јачање породице, односно стварање повољног амбијента за све становнике ове општине.

Петковићева је напоменула да је дошло вријеме за промјену власти у овој општини, за нове људе, идеје, енергију и бољи живот.

Подршку Петковићевој су пружили ДНС, СП и СНС у Новом Горажду.

Архива